Oudeschans 79 K - Amsterdam

Price   € 750.000 k.k.  

Sold

Description

Oudeschans 79 K, 1011 KW Amsterdam

Heerlijk rustig wonen, midden in het bruisende centrum van Amsterdam aan één van de breedste grachten die de stad heeft. Dit drielaagse bovenhuis is gelegen in een goed onderhouden rijksmonument; pakhuis de ˜Grote & Kleine Zwaan".

Het appartement bevindt zich vlak bij het dynamische stadscentrum van Amsterdam. Op loopafstand bevinden zich het Centraal Station, de Dam, het Waterlooplein, de Stopera en de Nieuwmarkt.
Het appartement is bereikbaar via de ring A10. Parkeergelegenheid in de eigen parkeergarage, op de gracht of in één van de garages in de nabije omgeving. Het appartement is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

De indeling van het appartement is als volgt:
Via een verzorgde, afgesloten entree, bereikt u middels trap of lift de derde verdieping.
Entree van de woning gevolgd door een lange gang met garderobekast, separaat toilet met fontein, wasmachine-/drogerkast. De ruime slaapkamer met vaste kastenwand heeft een aangrenzende badkamer voorzien van ligbad, douche, tweede toilet, wastafel en designradiator.
Aan de grachtzijde is de moderne woonkeuken gesitueerd. Deze keuken is voorzien van hoogwaardige (Gaggenau) inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, koelkast, vrieskast, hete luchtoven alsmede een combi magnetron en een gedeelde gas/ inductie kookplaat. Vanuit de keuken heeft u een wijds zicht over de gracht.

Via een vaste trap bereikt u de lichte vierde verdieping. Ruime woonkamer van voor- tot achter met schitterend uitzicht over de Oudeschans. De twee ramen van de dakkapel geven de hele ruimte veel extra licht. Via een deur aan de achterzijde komt u op een gemeenschappelijk zonnig terras uit.

Middels vaste trap bereikt men de zolderverdieping met een extra slaapkamer alsmede ingebouwde kasten in de schuinten van de kap.

Het appartement beschikt over een eigen parkeerplek in de ondergelegen parkeergarage. Bij het appartement hoort een ruime eigen (fietsen)berging op de begane grond en het gezamenlijk gebruik van sauna en solarium!

Bijzonderheden:
- Eigen grond;
- Goed functionerende VvE die professioneel (Rappange) beheerd wordt;
- Maandelijkse servicekosten bedragen € 382,-;
- Gemeenschappelijk gebruik van sauna en solarium;
- Lift;
- Eigen parkeerplaats;

Vraagprijs
€ 750.000,- incl. parkeerplaats.

Details

Price
€ 750.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
1774
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good
Particulars
Monument

Surface and volume

Living surface
110m²
Volume
356m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
2
Floors
3
Facilities
French balkony, Sauna, Elevator

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Exterior areas

Location
Near waterfront, In town center, In residental area, Clear view, Near waterway
Shed
Indoor

Garage

Garage type
Parking spot

Location

[ { "address": "Oudeschans 79", "zipCode": "1011 KW", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3702857, "lng": 4.9028932 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?