Overtoom 306 -2 - Amsterdam

Price   € 1.495 p.m. ex.  

Rented

Description

Overtoom 306-2

Licht driekamer hoekappartement op de tweede verdieping met een woonoppervlakte van circa 60 m2 direct achter het Vondelpark!

Dit nette appartement is zeer centraal gelegen aan de Overtoom, op de hoek met de Gerard Brandtstraat. Op loopafstand van de grootste tuin van de stad; het Vondelpark voor de nodige sportieve/ culturele ontspanning. Ruim aanbod aan winkels en horecagelegenheden.

De bereikbaarheid van het appartement is zowel met eigen als met openbaar vervoer goed te bereiken. Praktisch voor de deur stopt het openbaar vervoer. De ringweg A-10 is binnen enkele minuten te bereiken. Parkeren is betaald en kan praktisch voor de deur.

Indeling:
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u het appartement gelegen op de tweede verdieping. Binnenkomst in de hal met aan de straatzijde de lichte woonkamer met erker. Vanuit deze erker heeft u een wijds zicht op de Overtoom. Deze woonkamer is voorzien van een open keuken met inbouwapparatuur. Aan de zijde van de Gerard Brandtstraat zijn twee slaapkamers gesitueerd. Vanuit de hal is de badkamer toegankelijk die voorzien is van een ligbad, douche, wastafel alsmede een toilet. Naast de badkamer is een kast met de aansluiting voor de wasmachine.

De gehele woning is voorzien van een nette laminaat vloer. De getoonde meubels blijven achter.

Bijzonderheden:
- Minimale huurperiode 12 maanden;
- Servicekosten €19,50 per maand;
- Geschikt voor maximaal 2 personen;
- Huurprijs €1.495,- excl. G/W/L.

Details

Price
€ 1.495 p.m. ex.
Service charges
€ 19
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1900
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
60m²
Volume
168m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near busy road, In residental area

Location

[ { "address": "Overtoom 306", "zipCode": "1054 JC", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3610004, "lng": 4.8675881 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?