Overtoom 396 1 - Amsterdam

Price   € 1.900 p.m. ex.  

Rented

Description

Overtoom 396-I

Licht vierkamer hoekappartement op de tweede verdieping met een woonoppervlakte van circa 57 m2 direct achter het Vondelpark!

Dit nette appartement is zeer centraal gelegen aan de Overtoom, op loopafstand van de grootste tuin van de stad; het Vondelpark voor de nodige sportieve/ culturele ontspanning. Ruim aanbod aan winkels en horecagelegenheden.

De bereikbaarheid van het appartement is zowel met eigen als met openbaar vervoer goed te bereiken. Praktisch voor de deur stopt het openbaar vervoer. De ringweg A-10 is binnen enkele minuten te bereiken. Parkeren is betaald en kan praktisch voor de deur.

Indeling:
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u het appartement gelegen op de eerste verdieping. Binnenkomst in de gang met aan de straatzijde de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Hiernaast is één van de drie slaapkamers gelegen.

Aan de achterzijde bevinden zich nog twee ruime slaapkamers, die beide toegang bieden tot het balkon. De badkamer is bereikbaar vanuit de gang en is voorzien van toilet, douche en wastafel.

De gehele woning is voorzien van een nette laminaat vloer.

Bijzonderheden:
- Huurprijs: €1.900 per maand excl. G/W/L
- Minimale huurperiode 12 maanden;
- Servicekosten €15,00 per maand;
- Geschikt om te delen.

Details

Price
€ 1.900 p.m. ex.
Service charges
€ 15
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1913
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
57m²
Volume
154m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Floors
1
Facilities
Cable tv

Energy

Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Exterior areas

Location
Near busy road

Location

[ { "address": "Overtoom 396", "zipCode": "1054 JS", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3603348, "lng": 4.8649853 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?