Overtoom 562 hs - Amsterdam

Price   € 1.500 p.m. ex.  

Rented

Description

Overtoom 562-huis

Licht en recent verbouwd driekamer begane grond appartement met een woonoppervlakte van circa 66 m2 en een tuin van ruim 50 m2!

Bij de verbouwing is de woning voorzien van dubbele beglazing en is er een nieuwe keuken, badkamer en vloer geplaatst. U hoeft derhalve alleen uw spullen te verhuizen.

De bereikbaarheid van het appartement is zowel met eigen als met openbaar vervoer goed te bereiken. Praktisch voor de deur stopt het openbaar vervoer. De ringweg A-10 is binnen enkele minuten te bereiken. Parkeren is betaald en kan praktisch voor de deur. Voor de nodige ontspanning is het Vondelpark op korte afstand. Voor de sportliefhebbers is David Lloyd aan de overzijde.

Indeling:
Eigen entree aan de straatzijde gevolgd door een vestibule. De aansluitende hal is het centrale middelpunt van de woning en geeft toegang tot de woonkamer aan de voorzijde met schouw. Middels en suite is de ruime eetkeuken te bereiken die in het midden van het appartement gesitueerd is. Deze moderne keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur als een vaatwasser, koelkast met vriesvak, vier pits gaskookplaat en een wasemkap. Middels openslaande deuren bereikt men de ruime tuin die op het noord/ noordoosten gelegen is.
Vanuit de keuken bereikt men de slaapkamer die aan de achterzijde van de woning gelegen is. De vernieuwde badkamer, tevens aan de achterzijde, is toegankelijk vanuit de hal en is voorzien van een douche, dubbele wastafel en een handdoekradiator. Ook vanuit de badkamer kan men in de tuin komen.

Het toilet is separaat en voorzien van een fonteintje. Naast het toilet is een trapkast met de aansluiting voor de wasmachine en droger.

De gehele woning is voorzien van een keurige nette laminaat vloer.

Bijzonderheden:
- Minimale huurperiode 12 maanden;
- Servicekosten € 10,00 per maand;
- Huurprijs € 1.500,- excl. G/W/L.

Details

Price
€ 1.500 p.m. ex.
Service charges
€ 10
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Ground floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1912
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
66m²
Volume
190m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
1
Floors
1

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
Intergas (Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near busy road, In residental area
Garden
Backyard
Backyard
Northeast, 54m², 375×1450cm

Location

[ { "address": "Overtoom 562", "zipCode": "1054 LN", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3577796, "lng": 4.8553112 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?