Pasteurstraat 35 H - Amsterdam

Price   € 399.000 k.k.  

Description

Pasteurstraat 35 huis

Op een uiterst centrale plek in Amsterdam Oost gelegen in de wijk Watergraafsmeer, twee (voorheen drie)kamer appartement met een oppervlakte van 55 m2 en een ruime tuin van meer dan 80 m2.

Vele voorzieningen zijn binnen handbereik rondom de woning te vinden. Een breed aanbod aan winkels voor de dagelijkse en niet dagelijkse boodschappen treft u aan het Christiaan Huygensplein. De Jaap Eden schaatsbaan en het park Frankendael bieden de nodige ontspanning waarbij tevens diverse horeca en culinaire uitspattingen te vinden zijn. Het openbaar vervoer brengt u anderzijds de stad in en ook de nabijgelegen ringweg geeft u de goede bereikbaarheid. Kortom, de Pasteurstraat is de rustige zijstraat van de Hugo de Vrieslaan en geeft middels de Middenweg toegang tot alle faciliteiten die Oost en de verdere stad te bieden heeft.

De indeling van het appartement is als volgt;

Gezamenlijke opgang met de bovenwoningen. Entree van de woning komt uit in de hal met aan de straatzijde de lichte L-vormige woonkamer. Deze woonkamer bestond voorheen uit twee kamers waardoor aan de zijkant een extra kamer te realiseren is. Nu geeft het, naast de erker, een fraai uitzicht in de straat en de doorkijk in het parkje en bebouwing van de Ostwaldstraat.
Aan de tuinzijde bevindt zich de ruime slaapkamer met daarnaast de dichte keuken die voorzien is van een vier pits gaskookplaat en een wasemkap. Middels de keuken en de slaapkamer is er toegang tot de zeer ruime (ruim 80 m2) tuin die op het noordoosten gelegen is. Vanuit de tuin is er een berging toegankelijk alwaar de opstelplaats van de cv ketel.

In het midden van het appartement is de nette badkamer gesitueerd de voorzien is van een douche, wastafel, toilet en handdoekradiator. In de badkamer is tevens de aansluiting voor de wasmachine en droger.
Door de woning ligt een lichte laminaat vloer. De verwarming en het warme water geschiedt middels een eigen CV combiketel.

Het appartement is gelegen op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam. Huidige tijdvak loopt tot 30 juni 2025. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 1994 van de gemeente Amsterdam zijn van toepassing. De canon is tot het einde van het tijdvak afgekocht. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden tot eeuwigdurende afkoop/ overstap op eeuwigdurende erfpacht. Daarnaast maakt het appartement onderdeel uit van een overzichtelijke vereniging van eigenaars. De maandelijkse servicekosten bedragen € 100,-.

Bijzonderheden;
- Woonoppervlakte: 55 m2;
- Ruime tuin van meer dan 80 m2;
- Afgekochte erfpacht tot en met 30 juni 2025. AB 1994 van toepassing;
- Overzichtelijke VvE, maandelijkse servicekosten € 100,-;
- Verkoper heeft de woning feitelijk zelf nooit bewoond. Gebruikelijke clausules zullen worden opgenomen.

Details

Price
€ 399.000 k.k.
Status
Available
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Ground floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1951
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
55m²
Volume
146m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1
Facilities
Cable tv

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Garden
Backyard, Frontyard
Backyard
Northeast, 82m², 955×855cm
Shed
Extension, stone

Video

Location

[ { "address": "Pasteurstraat 35", "zipCode": "1097 ES", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3488794, "lng": 4.9365318 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?