Patroclosstraat 18 -2 - Amsterdam

Price   € 800.000 k.k.  

Sold

Description

Gerenoveerd bovenhuis met luxe keuken, badkamer en dakterras!

Aan een rustige straat in Amsterdam Zuid nabij de Zuidas, het vernieuwde Stadionplein maar ook de Parnassusweg mogen wij u een gerenoveerd appartement aanbieden, totaal 133 m2 groot met dakterras van 29 m2.

Ligging
Het appartement ligt in het zeer gewilde stadsdeel Zuid en is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Wat betreft het openbaar vervoer zijn er diverse bus- en tramverbindingen op loopafstand bereikbaar. Zo bieden tram 16 en 24 een uitstekende verbinding naar het centrum toe. Verder ligt metrostation Amstelveenseweg nabij en is treinstation Amsterdam Zuid snel te bereiken. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de ringweg A10.
De Stadionbuurt geldt als een rustige buurt met goede voorzieningen. Zo zijn er in de buurt winkels voor uw boodschappen en zijn er diverse horecagelegenheden.

De indeling is als volgt:
Eigen entree op de eerste verdieping. Middels interne trap bereikt men de hal op de tweede verdieping met separaat toilet. Twee openslaande deuren in stalen profiel geven toegang tot de zeer ruime woonkamer. De charmante erker geeft een groene doorkijk naar het Van Tuyll van Serooskerkenplein. De woonkamer is geheel voorzien van luxe visgraat parketvloer (Hongaarse punt). Aan de achterzijde bevindt zich de luxe open keuken. De witte hoogglans keuken met grijs hardstenen blad is voorzien van Smeg apparatuur alsmede een quooker. Vanuit de open keuken kunt u middels openslaande deuren naar het balkon dat op het Westen gelegen is.
Aan de voorzijde is middels een dubbele deur in stalen profiel een zijkamer te bereiken die gebruikt kan worden als werkkamer of slaapkamer.

Kapverdieping
Op deze verdieping is een ruime master bedroom gerealiseerd alsmede twee extra slaapkamers. De luxe badkamer kenmerkt zich door rust en gebruik van lichte kleuren. Beige vloer en wand tegels. Riant bad met thermostaatkraan, inloopdouche met regendouche, wastafelmeubel met twee kranen en toilet. Vanuit de overloop is een kast te bereiken alwaar de aansluiting voor de wasmachine.
Aan de achterzijde een riant dakterras van 27 m2!

Algemeen:
- Woonoppervlakte 133 m2;
- Geheel voorzien van dubbel glas;
- Hoogwaardig gerenoveerd;
- Balkon en dakterras;
- Inbouwverlichting en wandverlichting;
- Gelegen op erfpachtgrond, Huidige tijdvak: 16 december 2004 tot 15 december 2054 /Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 / Huidige canon: € 737,23 per jaar.

Vraagprijs € 800.000,- k.k.

Details

Price
€ 800.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
1931
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
133m²
Volume
402m³

Layout

Rooms
5
Bedrooms
4
Floors
2

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Balcony
Yes

Location

[ { "address": "Patroclosstraat 18", "zipCode": "1076 NG", "city": "Amsterdam", "lat": 52.345562, "lng": 4.8660565 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?