Patroclosstraat 22 BG - Amsterdam

Price   € 525.000 k.k.  

Sold

Description

Patroclosstraat 22 HS

Aan een rustige straat in Amsterdam Zuid, nabij de Zuidas, het vernieuwde Stadionplein maar ook de Parnassusweg mogen wij u een geheel gerenoveerd appartement aanbieden, totaal 74 m2 groot.

Ligging:
Het appartement ligt in het zeer gewilde stadsdeel Zuid en is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Wat betreft het openbaar vervoer zijn er diverse bus- en tramverbindingen op loopafstand bereikbaar. Zo bieden tram 16 en 24 een uitstekende verbinding naar het centrum toe.

Met de auto bent u binnen enkele minuten op de ringweg A10. De stadionbuurt geldt als een rustige buurt met goede voorzieningen. Zo zijn er in de buurt winkels voor uw boodschappen en zijn er diverse horecagelegenheden.

Indeling:
Het appartement is gelegen op de begane grond. Middels de eigen voordeur gelegen aan de Patroclosstraat staat u in het appartement. U staat direct in de riante lichte woonkamer, dit komt mede door de vele raampartijen rondom.

Op de vloer ligt een lichte eiken look laminaatvloer en door het gehele appartement zijn er spots geplaatst wat zorgt voor het strakke gevoel.
De moderne keuken is zwart en geplaatst in een hoekvorm, waardoor u meer dan voldoende ruimte heeft om uitgebreid te koken. Uiteraard is de keuken voorzien van inbouwapparatuur.
Grenzend aan de woonkamer bevindt zich de eerste slaapkamer, dit is een kamer die uitstekend dienst kan doen als kinderkamer of bijvoorbeeld als studeerkamer.

Wanneer u verder doorloopt in het appartement bereikt u de tweede slaapkamer, oftewel de master bedroom, een heerlijk ruime slaapkamer. De badkamer is hiernaast gelegen en voorzien van inloopdouche en wastafelmeubel.
Er is nog een extra ruimte met o.a. de wasmachine aansluiting, die u kunt gebruiken als laundry room en extra bergingsruimte.

Dit appartement is recent geheel verbouwd en omgezet van winkel/woonfunctie naar volledig woonruimte. De vergunning is door de gemeente reeds verleend op 13 juli jl. De omzetting van de bestemming van de erfpacht en de vereniging van eigenaren zijn thans in behandeling.

Algemeen:
- Woonoppervlak: 74 m2
- Gelegen in een rustige buurt;
- Gelegen op erfpacht grond van de gemeente Amsterdam;
- Maandelijkse servicekosten € 26,87;
- Compleet recent luxe gerenoveerd;
- Woning wordt op dit moment omgezet uit een bedrijfsruimte;

Details

Price
€ 525.000 k.k.
Decoration
Partly furnished
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Ground floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1930
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good
Particulars
Protected town view

Surface and volume

Living surface
74m²
Volume
189m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1
Facilities
Cable tv

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(2018, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area

Location

[ { "address": "Patroclosstraat 22", "zipCode": "1076 NH", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3447733, "lng": 4.866181 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?