Pieter Aertszstraat 63 III - Amsterdam

Price   € 325.000 k.k.  

Sold

Description

Goed onderhouden, lichte 2-kamerwoning gelegen op de derde verdieping met balkon aan de achterzijde, in een goed onderhouden pand in hartje van de Amsterdamse Pijp!

De Pieter Aertszstraat is een rustige straat met eenrichtingsverkeer en grenst aan de Van Woustraat. De buurt kenmerkt zich door een levendige omgeving met op loopafstand diverse leuke cafés, restaurants, buurtwinkels en natuurlijk de bekende Albert Cuypmarkt. De supermarkt Albert Heijn ligt op ca.60 meter afstand van het appartement. Voor alle verse en biologische producten kunt u tegenwoordig terecht bij de Marqt en de Landmarkt, beiden zijn op loopafstand gelegen.

Zowel het Sarphati- als het Martin Luther Kingpark zijn twee heerlijke stadsparken waar u kunt genieten en ontspannen. Op enkele autominuten zijn diverse uitvalswegen (o.a. Ringweg A-10, A-2 en A-1) gelegen. Daarbij biedt de directe omgeving in alle gewenste richtingen mogelijkheden met het openbaar vervoer.

INDELING
Via het algemene trappenhuis bereikt u de derde verdieping. Achter de woning toegangsdeur ligt de hal welke toegang geeft tot de sfeervolle woonkamer aan de voorzijde, de ruime slaapkamer en de separate keuken aan de achterzijde, alsmede het separate toilet. Vanuit de slaapkamer bereikt u de eveneens ruime badkamer welke voorzien is van een ligbad, separate douchecabine en dubbele wastafel. De slaapkamer en de keuken geven beide toegang tot het balkon.


EIGENDOM
Het appartementsrecht is gelegen op eigen grond.


VERENIGING VAN EIGENAARS
De Vereniging van Eigenaars is genaamd 'Pieter Aertszstraat 63 te Amsterdam' en de servicekosten bedragen € 80,- per maand. Het betreft een zeer gezonde vereniging.

BIJZONDERHEDEN
Uitstekende locatie.
Goed onderhouden woning.
Ruime sfeervolle woningkamer.
Goede slaapkamer.
Gelegen op eigen grond!
Verwarming middels HR combiketel (Intergas uit 2010).
Het appartement is in 2000 gesplitst in appartementsrechten.

Graag verwelkomen wij u ter plaatse om een en ander nader aan u toe te kunnen lichten. Neem voor een bezichtiging gerust contact met ons kantoor op en neem uw eigen MVA-makelaar mee!

Details

Price
€ 325.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Portico flat, Apartment
Bottom floor
4
Build type
Existing
Build year
1909
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
52m²
Volume
130m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1
Facilities
Cable tv

Energy

Hot water
Central supply
Heating
Central heating
Furnace
Intergas (2010, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In town center, In residental area, Sheltered location
Balcony
Yes

Garage

Location

[ { "address": "Pieter Aertszstraat 63", "zipCode": "1073 SK", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3524706, "lng": 4.9008623 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?