Pieter van der Doesstraat 69 hs - Amsterdam

Price   € 1.300 p.m. ex.  

Rented

Description

Pieter van der Doesstraat 69 HS

Recent gerenoveerd benedenhuis in het mooiste straatje van De Baarsjes! Het appartement heeft een woonoppervlakte van ca. 58 m2 een zonnige tuin op het zuid/ zuidoosten met schuur.

Zeer centraal gelegen, hartje centrum is slechts op 10 minuten fietsafstand. Winkels treft u in de Jan Evertsenstraat en Jan van Galenstraat waar tevens diverse openbaar vervoerverbindingen te nemen zijn.

INDELING:
Via eigen entree bereikt men de woning. Tochtportaal gevolgd door de woonkamer. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich twee slaapkamers waarvan een de toegang geeft tot de badkamer. Deze badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Separaat toilet.

Tussen de slaapkamers in is de keuken gerealiseerd. Vanuit de slaapkamers alsmede de keuken is er toegang tot de tuin met schuur.

Bijzonderheden:
- minimale huurperiode: twaalf maanden
- Eigen aansluitingen voor gas/ elektra en water
- Twee maanden borg
- Huurprijs: € 1.300,-

Details

Price
€ 1.300 p.m. ex.
Service charges
€ 10
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Ground floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1932
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
58m²
Volume
163m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Energy label
C
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Garden
Backyard
Backyard
30m², 600×500cm
Shed
Free standing, stone

Location

[ { "address": "Pieter van der Doesstraat 69", "zipCode": "1056 VD", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3736813, "lng": 4.856478 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?