Plantage Muidergracht 143 HS - Amsterdam

Price   € 319.000 k.k.  

Sold

Description

*** Plantage Muidergracht 143-BEL te 1018 TS Amsterdam ***

Op deze fantastische locatie in de Plantagebuurt ligt dit sfeervolle 2-kamerappartement gelegen op de bel-etage met werkelijk prachtig uitzicht over de gracht. De hoge plafonds geven een extra ruimtelijk gevoel.

Gelegen om de hoek met de Plantage Middenlaan in de geliefde Plantagebuurt dicht bij Natura Artis, Hortus Botanicus, het Wertheimpark, het Tropenmuseum en de Muiderpoort. Iets verderop ligt de art bioscoop Kriterion en de Albert Heijn op de Sarphatistraat. In dit gebied krijgt u nog snel een parkeervergunning (Centrum zone 3). Diverse openbaarvervoer mogelijkheden liggen op enkele minuten lopen. Hier woont u rustig terwijl de levendigheid van het centrum op steenworpafstand ligt.

Indeling:
Via de harstenen stoep, bereikt u de eigen opgang. Achter de entree deur ligt de hal met meterkast en toilet. De woonkamer en suite met 2 brede ramen met fraai uitzicht over de gracht ligt aan de voorzijde en is voorzien van een originele schouw. Aan de achterzijde bevindt zich de ruime open keuken met diverse inbouwapparatuur alsmede de badkamer voorzien van wastafel, wasmachineaansluiting en douche. De slaapkamer is eveneens gelegen aan de achterzijde in de uitbouw. Dit goed onderhouden pand is karakteristiek en valt onder het beschermd stadgezicht.


De VVE
De actieve VVE van 4 leden wordt professioneel geadministreerd door Delair. Er wordt vergaderd, gespaard en er is een ruime kasreserve van ca. € 35.000,- De servicekosten zijn € 71,25 per maand inclusief: VVE beheer, reservering grootonderhoud en opstalverzekering/WA complex.

Bijzonderheden;
- Gelegen op eigen grond;
- Bruto vloeroppervlakt 57 m2;
- Gebruiks vloeroppervlak 42 m2 (gemeten conform Nen2580);
- Inhoud ca. 129 m3;
- Voorzijde dubbel glas;
- CV ketel (Intergas) uit 2002;
- Ook zeer geschikt als pied-à-terre;
- De bijdrage aan de VvE bedraagt ca. € 71,25 p.m.;
- Dak is in 2004 gerenoveerd, plat dak achterzijde is in 2009 gerenoveerd;

Details

Price
€ 319.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Ground floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1900
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good
Particulars
Protected town view

Surface and volume

Living surface
44m²
Volume
129m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1
Facilities
Cable tv

Energy

Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
Near waterfront, Near quiet road, In town center, In residental area, Clear view

Garage

Location

[ { "address": "Plantage Muidergracht 143", "zipCode": "1018 TS", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3637342, "lng": 4.9169325 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?