Plantage Parklaan 23 2 - Amsterdam

Price   € 1.750 p.m. ex.  

Rented

Description

Plantage Parklaan 23-2

Op deze fantastische locatie in de Plantagebuurt ligt dit sfeervolle 3-kamerappartement gelegen op de tweede verdieping. De hoge plafonds geven een extra ruimtelijk gevoel.

Gelegen in de geliefde Plantagebuurt dicht bij Natura Artis, Hortus Botanicus, het Wertheimpark, het Tropenmuseum en de Muiderpoort. Iets verderop ligt de art bioscoop Kriterion en de Albert Heijn op de Sarphatistraat. Diverse openbaarvervoer mogelijkheden liggen op enkele minuten lopen. Hier woont u rustig terwijl de levendigheid van het centrum op steenworpafstand ligt.

Indeling:
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u het appartement gelegen op de tweede verdieping. Bij binnenkomst staat u in de entreehal.

Aan de voorzijde van het appartement is de open keuken gesitueerd en bevindt zich de woonkamer. Door de twee grote raampartijen en de openslaan de deuren is het een heerlijk lichte woonkamer. De openslaande deuren bieden toegang tot een klein balkon. De keuken is modern en voorzien van inbouwapparatuur.

Aan de achterzijde van het pand zijn de twee slaapkamers gelegen. Vanuit beide slaapkamers kunt het balkon bereiken dat strekt over de gehele breedte van het pand.

De badkamer bevindt zich in de het midden van de woning en is voorzien van douche en wastafel. Daarnaast is er tevens een separaat toilet in de woning.

Bijzonderheden:
- Kale huurprijs €1.750,- excl. G/w/L;
- Gemeubileerde verhuur;
- Twee maanden waarborgsom;

Details

Price
€ 1.750 p.m. ex.
Decoration
Fully furnished
Service charges
€ 20
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
-1906
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
55m²
Volume
160m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
Near park, Near quiet road

Location

[ { "address": "Plantage Parklaan 23", "zipCode": "1018 SV", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3684291, "lng": 4.9104139 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?