Postjeskade 79 hs - Amsterdam

Price   € 1.375 p.m. ex.  

Rented

Description

Postjeskade 79-hs

In Amsterdam West bieden wij dit driekamer appartement aan. Het Rembrandtpark ligt op nog geen 100 meter van de woning en tevens ligt het Vondelpark op nog geen 10 minuten lopen. De nabij gelegen Kinkerstraat zit boordevol voorzieningen zoals verscheidene supermarkten, een Hema, een Action en meerdere koffiezaken en horeca gelegenheden.

Indeling:
De woning is gelegen op de begane grond en heeft daarom ook een ruime tuin aan de achterzijde. U komt binnen via het tochtportaal. Aan de voorzijde van het appartement is de woonkamer gesitueerd met originele schouw.

De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning. Er is een gasaansluiting aanwezig, maar de gaskookplaat is zelf in te brengen door de huurder. Tevens zit er een aansluiting voor de wasmachine.

Het appartement heeft twee slaapkamers. Via beide slaapkamers is de achtertuin te bereiken. De grote slaapkamer heeft een schuifpui aan de achterzijde. De tweede slaapkamer is smaller, maar zeker geschikt als tweede slaapkamer.

De eenvoudige badkamer is voorzien van douche en toilet.

Ligging:
Het appartement is uitstekend bereikbaar middels het openbaar vervoer. Tram 17 brengt u van Amsterdam Centraal naar de woning. Daarnaast zijn er meerdere bussen die naar Amsterdam Centraal en Amsterdam Sloterdijk rijden vanaf de nabij gelegen Hoofdweg.

Bijzonderheden:
- Dubbel glas;
- Ruime tuin aan de achterzijde;
- In een rustige woonwijk;
- Aan vaarwater;

huurprijs:
€1375,- excl. G/W/L

Details

Price
€ 1.375 p.m. ex.
Decoration
Partly furnished
Service charges
€ 10
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Ground floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1935
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
57m²
Volume
149m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1
Facilities
Cable tv

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Exterior areas

Location
Near waterfront, Near quiet road, In residental area
Garden
Backyard
Backyard
South, 13m², 300×440cm

Location

[ { "address": "Postjeskade 79", "zipCode": "1058 DJ", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3630121, "lng": 4.8515214 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?