Prinsenstraat 5 2 - Amsterdam

Price   € 1.950 p.m. ex.  

Rented

Description

Prinsenstraat 5-2

Thans bieden wij dit gemeubileerde appartement aan in de authentieke Prinsenstraat. Deze straat is gelegen tussen de Prinsengracht en de Keizersgracht en is voorzien van verschillende boetiekshops en horecagelegenheden.

Indeling:
Via het gezamenlijke trappenhuis bereikt u het appartement gelegen op de tweede verdieping. Op deze verdieping is de woonkamer met open keuken gesitueerd. Er is voldoende ruimte om een fijne zithoek en grote eettafel te plaatsen. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en een vijf pits-gasfornuis. Op de vloer ligt een brede houten plankenvloer.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de eerste slaapkamer. Het is een ruime slaapkamer met tevens een eigen badkamer met douche en wastafel.

Via de woonkamer bereikt u de bovenste etage waar zich een ruime slaapkamer bevindt. Tevens is er hier een heerlijk ruime badkamer gesitueerd met ligbad, douche en dubbele wastafel.

Het appartement wordt gemeubileerd opgeleverd. Bij het meubilair dat op de foto's te zien is, zit een klein gedeelte dat van de huidige huurder eigendom is.

Bijzonderheden:
- Gelegen in de authentieke Prinsenstraat;
- Een patio om buiten te zitten;
- Minimale huurperiode 12 maanden;
- Huurprijs € 2.150,- per maand excl. G/W/L;

Details

Price
€ 1.950 p.m. ex.
Decoration
Fully furnished
Service charges
€ 19
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
-1906
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
151m²
Volume
393m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
2
Facilities
Cable tv

Energy

Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Exterior areas

Location
In town center

Location

[ { "address": "Prinsenstraat 5", "zipCode": "1015 DA", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3776694, "lng": 4.887251 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?