Raphaelstraat 13 - Amsterdam

Price   € 2.950.000 k.k.  

Description

Raphaelstraat 13 Amsterdam Zuid.

Midden in de gewilde en ruim opgezette Apollobuurt ligt dit fantastische familie huis verdeeld over vijf bouwlagen. Deze buurt is grotendeels gebouwd tussen 1920 en 1930 en wordt gekenmerkt door een ruime en luxueuze opzet waar in de straten is nog voldoende parkeergelegenheid is.
De buurt kenmerkt zich verder door een keur aan winkels, restaurants, cafés en veel groen. In de directe omgeving bevindt zich het Beatrixpark maar ook de Zuid-as. Vele lagere- en middelbare scholen zijn in de directe omgeving aanwezig. De Ringweg A10 is snel te bereiken en de tram, bus en trein verbindingen zijn op korte loopafstand bereikbaar.

Dit familiehuis met een bruto oppervlak van 410 m2 verkeert in authentieke staat met diverse originele details.

Indeling;
Via vier hardstenen treden bereikt u de fraaie entree deur welke toegang geeft tot de vestibule. Deze klassieke vestibule loopt over in de ruime hal met toilet. Vanuit deze hal heeft u toegang tot de riante woonkamer en de afgesloten keuken. Vanuit deze beide vertrekken is een fraai terras bereikbaar welke over de volle breedte aan de achterzijde van de woning gesitueerd is.
De eerste verdieping beschikt over drie ruime slaapkamers alsmede een grote badkamer welke is voorzien van ligbad, dubbele wastafel en inloopdouche. De slaapkamer aan de achterzijde geeft toegang tot een overdekt balkon met prachtig uitzicht op de gemeenschappelijke binnentuin. Op de overloop is een separaat toilet gelegen.
Op de tweede verdieping zijn naast een zeer ruime overloop nog twee ruime slaapkamers gesitueerd. De grote slaapkamer loopt van voor naar achter.
De derde verdieping beschikt over één ruime slaapkamer over de volle breedte.
In de kelder is nog een prachtige kamer gelegen welke momenteel niet van daglicht toetreding geniet en ook niet beschikt over de vereiste 2 meter sta-hoogte. Aan de achterzijde is een kelderberging gelegen die toegang geeft tot de gemeenschappelijk binnentuin. Aan de voorzijde is een tweede bergruimte gesitueerd.


Bijzonderheden:
• Karakteristieke jaren 30 stijl (bouwjaar 1929);
• Royaal familiehuis bruto vloeroppervlak 410 m2
• Woonoppervlak 223 m2 (NEN 2580)
• Overige inpandige ruimte 87 m2
• Gebouw gebonden buitenruimte 32 m2
• Voortdurende erfpacht, bepalingen 1994;
• Huidige canon bedraagt € 4.788,21;
• Tijdvak loopt tot 15-01-2053;
• Rustige kindvriendelijke buurt ;
• Parkeren via vergunningstelsel;
• Oplevering in overleg.

Details

Price
€ 2.950.000 k.k.
Service charges
€ 20
Status
Available
Acceptance
in consultation

Build

House type
Town house, Terraced house
Build type
Existing
Build year
1929
Maintenance inside
Moderate
Maintenance outside
Good
Particulars
Monumental house

Surface and volume

Living surface
310m²
Plot surface
123m²
Volume
618m³

Layout

Rooms
9
Bedrooms
7
Floors
5
Facilities
Alarm, Cable tv, Outside sun screen, Smoke duct

Energy

Energy label
G
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Garden
Terrace

Garage

Video

Location

[ { "address": "Raphaelstraat 13", "zipCode": "1077 PN", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3494368, "lng": 4.8700156 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?