Reguliersdwarsstraat 53 1 - Amsterdam

Price   € 1.300 p.m. ex.  

Rented

Description

Reguliersdwarsstraat 53-1

In de populaire Reguliersdwarsstraat bieden wij dit twee slaapkamer appartement te huur aan. Het appartement ligt midden in het centrum van Amsterdam. De welbekende Leidsestraat met vele winkels is gelegen op een steenworp afstand.

U heeft uw eigen opgang naar de eerste verdieping. Hier bevindt zich de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur.

Via de interne trap bereikt u de tweede verdieping. De gehele tweede verdieping bestaat uit de slaapkamer. Aan deze slaapkamer grenst ook de badkamer. Deze is voorzien van wc, wastafel en douche.

De derde verdieping is de zolder verdieping met schuin dak. Deze ruimte kan gebruikt worden als tweede slaapkamer of als bergingsruimte.

Ligging:
De woning ligt zeer centraal en is goed te bereiken middels het openbaar vervoer. Zo kunt u op het Koningsplein opstappen op tram 1, 2 en 5 die richting Centraal Station gaan.

Bijzonderheden:
- Zeer centraal gelegen;
- In een bruisende omgeving;
- Minimale huurperiode 12 maanden;
- Twee maanden waarborgsom;
- Kale huurprijs €1.300,- per maand excl. G/W/L.

Details

Price
€ 1.300 p.m. ex.
Service charges
€ 15
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1905
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
50m²
Volume
130m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
3
Facilities
Cable tv

Energy

Energy label
F
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Exterior areas

Location
In town center

Location

[ { "address": "Reguliersdwarsstraat 53", "zipCode": "1017 BK", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3663024, "lng": 4.8912916 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?