Rijnstraat 73 1 - Amsterdam

Price   € 300.000 k.k.  

Sold

Description

Zeer comfortabel en goed onderhouden en licht 3-kamerappartement met een zonnig balkon in de gewilde Rivierenbuurt in Amsterdam Zuid. Het gehele appartement is in 2014 gerenoveerd inclusief de badkamer en de keuken. De woonkamer is licht en ruim en geeft toegang tot de open keuken. De woning is verder voorzien van 2 sfeervolle slaapkamers en een moderne badkamer.

LIGGING
Dit appartement is gelegen in de Rijnstraat; een veilige, gezellige en kindvriendelijke buurt. In de directe omgeving zijn veel voorzieningen binnen handbereik. Diverse winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen liggen op steenworp afstand. U fietst in 10 minuten naar het centrum en loopt binnen enkele minuten naar het Martin Luther King Park; het park dat jaarlijks het toneel is van de populaire Parade. Er zijn verschillende sportfaciliteiten in de buurt waaronder De Mirandabad. U woont vlakbij de Amstel en het prachtige Amstelpark waar u van de groene omgeving en rust kunt genieten. Er is een uitstekende aansluiting op de Rijkswegen A2 en A10 waardoor u meteen op de snelweg zit. Tevens zijn het station Amstel en RAI zeer vlakbij gelegen.

INDELING
De woning is gelegen op de eerste etage.
Via de entree/hal komt u bij de ruime woonkamer die toegang geeft tot de open keuken. Vanuit de hal is de fraaie badkamer en zijn de twee sfeervolle slaapkamers bereikbaar. Vanuit beide slaapkamers is het rustige balkon bereikbaar.

VERENIGING VAN EIGENAREN
De verenging van huiseigenaren betreft de Rijnstraat 63 tot en met 79 en de administratie wordt gevoerd door VvE beheer groep.

ERFPACHT
De woning staat op erfpachtgrond, uitgegeven door de gemeente Amsterdam. De canon is afgekocht tot 1 augustus 2052 per jaar.

OVERIGE BIJZONDERHEDEN;
- Bruto vloeroppervlak woning 64 m2 (BVO)
- Gebruiksoppervlak wonen 51 m2
- Gebouw gebonden buitenruimte 7 m2
- Voorzien dubbele beglazing
- Goede functionerende Vereniging van Eigenaren
- Bijdrage VvE € 61,22 per maand
- Afgekochte erfpacht.
- Oplevering in overleg.

Details

Price
€ 300.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1925
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
51m²
Volume
127m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1
Facilities
Mechanical ventilation, Cable tv

Energy

Energy label
E
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
Intergas (2011, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Balcony
Yes

Garage

Location

[ { "address": "Rijnstraat 73", "zipCode": "1079 GX", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3456301, "lng": 4.9057615 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?