Rijswijkstraat 159 B - Amsterdam

Price   € 1.500 p.m. ex.  

Rented

Description

Rijswijkstraat 159 B

In Amsterdam nieuw West worden elf geheel gerenoveerde appartementen aangeboden. Op nog geen 5 minuten fietsen ben je in het chique Amsterdam-Zuid en binnen een kwartier bent je in het centrum. Daarnaast ben je zo op de Ring A10. Tevens is de Vrije Universiteit van Amsterdam gelegen op 10 minuten fietsen. Er zijn vele winkels te vinden in de directe omgeving voor de dagelijkse benodigdheden. Zo is er een Albert Heijn, een Lidl en een Action gelegen aan het complex. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Tram 2 stopt op loopafstand van het gebouw, die je zo naar het hartje stadscentrum brengt en er zijn verscheidene bussen die je naar verschillende locaties kunnen brengen.

De Delflandpleinbuurt is een gebied in het stadsdeel Nieuw-West waar al geruime tijd een stedelijke vernieuwing in gang is gezet. Met het focussen op verbetering van het woningaanbod en ontwikkeling van het winkelcentrum is het de bedoeling het Hart van de Delflandpleinbuurt weer levendig te maken.

Indeling:
Deze woonlaag heeft zijn eigen entree. Wanneer u het appartement via de voordeur naar binnen gaat komt u in de hal. Wanneer u rechtsaf gaat dan staat u in de woonkamer. Tevens bevindt zich in de woonkamer de open keuken voorzien van inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, gas comfort, afzuigkap en combi-magnetron.

Middels de woonkamer bereikt u beide slaapkamers. Het zijn twee ruime slaapkamers van ca. 16 m2 en 21 m2.
De badkamer bereikt u via de hal en is voorzien van dubbele wastafel en douche. Daarnaast is er nog een wasruimte aanwezig. Tevens is vanuit de hal de separate toilet toegankelijk.

Bijzonderheden:
- Geheel gerenoveerd appartement
- Dubbel glas
- Stadsverwarming (voorschot stookkosten €90,00 per maand)
- Overige servicekosten (€45,00 per maand)

huurprijs:
€1500,- excl. G/W/L

Details

Price
€ 1.500 p.m. ex.
Decoration
Partly furnished
Service charges
€ 135
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Apartment w/ access balcony, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1960-1970
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
85m²
Volume
136m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1
Facilities
Mechanical ventilation, Cable tv, Elevator

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central supply
Heating
City heating

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area

Garage

Location

[ { "address": "Rijswijkstraat 159", "zipCode": "1062 ES", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3500861, "lng": 4.8407379 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?