Rijswijkstraat 141 A - Amsterdam

Price   € 2.200 p.m. ex.  

Rented

Description

Rijswijkstraat 141 A

In Amsterdam nieuw West worden meerdere geheel gerenoveerde appartementen aangeboden. Op nog geen 5 minuten fietsen ben je in het chique Amsterdam-Zuid en binnen een kwartier bent je in het centrum. Daarnaast ben je zo op de Ring A10. Tevens is de Vrije Universiteit van Amsterdam gelegen op 10 minuten fietsen. Er zijn vele winkels te vinden in de directe omgeving voor de dagelijkse benodigdheden. Zo is er een Albert Heijn, een Lidl en een Action gelegen aan het complex. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Tram 2 stopt op loopafstand van het gebouw, die je zo naar het hartje stadscentrum brengt en er zijn verscheidene bussen die je naar verschillende locaties kunnen brengen.

De Delflandpleinbuurt is een gebied in het stadsdeel Nieuw-West waar al geruime tijd een stedelijke vernieuwing in gang is gezet. Met het focussen op verbetering van het woningaanbod en ontwikkeling van het winkelcentrum is het de bedoeling het Hart van de Delflandpleinbuurt weer levendig te maken.

Indeling:
Deze woonlaag heeft zijn eigen entree. Dit is het grootste appartement aanwezig op deze verdieping geschikt voor vier personen. Het appartement is gelegen op de hoek waardoor iedere kamer zeer licht en ruim is. Bij binnenkomst staat u in de hal die alle ruimtes met elkaar verbindt. In het gehele appartement ligt een lichte laminaat vloer.

Aan de achterzijde van de woning is de ruime woonkamer (ca. 40 m2) met open keuken gesitueerd. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, gas comfort, afzuigkap en combi-magnetron.

Dit appartement beschikt over vier slaapkamers. In het midden van het appartement is de badkamer gerealiseerd die voorzien is van een dubbele douche en dubbele wastafel. Vanuit de hal is een separaat toilet toegankelijk.

Bijzonderheden:
- Geheel gerenoveerd appartement
- Dubbel glas
- Stadsverwarming (voorschot stookkosten €90,00 per maand)
- Overige servicekosten (€45,00 per maand)

huurprijs:
€2200,- excl. G/W/L

Details

Price
€ 2.200 p.m. ex.
Decoration
Partly furnished
Service charges
€ 135
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Apartment w/ access balcony, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1960-1970
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
140m²
Volume
225m³

Layout

Rooms
5
Bedrooms
4
Floors
1
Facilities
Mechanical ventilation, Cable tv, Elevator

Energy

Energy label
C
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central supply
Heating
City heating

Exterior areas

Location
In residental area

Garage

Location

[ { "address": "Rijswijkstraat 141", "zipCode": "1062 ES", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3499267, "lng": 4.8410229 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?