Rustenburgerstraat 399 1 - Amsterdam

Price   € 1.750 p.m. ex.  

Rented under reservation

Description

BINNENKORT BESCHIKBAAR:

Een heerlijk driekamer appartement met hoog afwerkingsniveau, waaronder inbouwspots, lamelparket en open keuken!

In het hart van de populaire en gezellige buurt de Pijp ligt dit appartement in de Rustenburgerstraat met uitzicht op het van der Helstplein. Aan het einde van de straat is de Ferdinand Bolstraat en het Sarphatiepark. Met veel gezellige cafés en winkels op loopafstand en een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer.

Om de hoek staat het filmtheater Rialto. Deze bijzondere buurtbioscoop bestaat al sinds 1921. Naast bioscoopfilms beschikt Rialto ook over premièreprogrammering van Europese en niet-westerse artistieke filmproducties. Rialto biedt verscheidene culturele avonden aan die voor gezellige avonden kan zorgen bij u om de hoek.

Indeling:
Aan de voorzijde strekt zich de woonkamer met open keuken en tevens keukeneiland. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. In het gehele appartement ligt een lichte eiken lamelparketvloer. Tevens is de woning in iedere ruimte van inbouwspots voorzien.

Aan de achterzijde bevinden zich de twee slaapkamers, welke toegang bieden tot het balkon gelegen aan de achterzijde.

De moderne badkamer met beige tegels is voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel en handdoekradiator. Daarnaast is er nog een separaat toilet aanwezig in de woning.

Bijzonderheden:
De renovatie van dit appartement is op dit moment in de afrondende fase. Bezichtigingen zijn op aanvraag in te plannen. De exacte opleveringsdatum is nog in overleg.

- Kale huurprijs €1.750,- per maand;
- Twee maanden waarborgsom;
- Ingangsdatum in overleg.
- In de media vindt u een plattegrond. De maten kunnen in werkelijkheid afwijken.

Details

Price
€ 1.750 p.m. ex.
Service charges
€ 19
Status
Rented under reservation
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Mezzanine, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1904
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
60m²
Volume
180m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1
Facilities
Cable tv

Energy

Isolation
Wall insulation, Insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
In residental area
Balcony
Yes

Location

[ { "address": "Rustenburgerstraat 399", "zipCode": "1072 GW", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3513873, "lng": 4.8913344 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?  

×

Coronavirus

Veiligheid en de continuïteit tijdens het coronavirus

Meer informatie