Rustenburgerstraat 401 HS - Amsterdam

Price   € 1.600 p.m. ex.  

Rented

Description

Recent gerenoveerd driekamer-appartement met tuin (!).

In het hart van de populaire en gezellige buurt de Pijp ligt dit appartement in de Rustenburgerstraat met uitzicht op het van der Helstplein. Aan het einde van de straat is de Ferdinand Bolstraat en het Sarphatiepark. Met veel gezellige cafés en winkels op loopafstand en een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer.

Om de hoek staat het filmtheater Rialto. Deze bijzondere buurtbioscoop bestaat al sinds 1921. Naast bioscoopfilms beschikt Rialto ook over premièreprogrammering van Europese en niet-westerse artistieke filmproducties. Rialto biedt verscheidene culturele avonden aan die voor gezellige avonden kan zorgen bij u om de hoek.

Indeling:
Via de eigen entree loopt u het appartement gelegen op de begane grond binnen. Aan de voorzijde strekt zich de woonkamer met open keuken. De keuken is modern en voorzien van inbouwapparatuur.

De badkamer is gesitueerd in het midden van de woning en is voorzien van douche en wastafelmeubel. Verder is er een separaat toilet in de woning.

Het appartement beschikt over twee slaapkamers, gelegen aan de achterzijde van het punt. Het gaat om één ruime slaapkamer en daarnaast een kamer van wat kleiner formaat, welke uitstekend dienst zou kunnen doen als kinderkamer/studeerkamer.

Het meest riante aan deze woning is de tuin! Hier kunt u 's zomers heerlijk vertoeven. Achterin de tuin bevindt zich nog een schuurtje voor wat bergingsruimte.

Bijzonderheden:
- Kale huurprijs €1.600,- excl. G/W/L;
- Twee maanden waarborgsom;
- Ingangsdatum in overleg.

Details

Price
€ 1.600 p.m. ex.
Service charges
€ 15
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Ground floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1904
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
62m²
Volume
167m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1
Facilities
Cable tv

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
In residental area
Garden
Backyard
Backyard
30m², 5×6cm

Location

[ { "address": "Rustenburgerstraat 401", "zipCode": "1072 GW", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3512222, "lng": 4.8905352 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?