Ruysdaelkade 203 4 - Amsterdam

Price   € 1.900 p.m. ex.  

Rented

Description

Ruysdaelkade 203-4

Gelegen in de populaire buurt de Pijp bieden wij dit geheel nieuw gerealiseerde 4-kamer appartement aan gelegen op de vierde verdieping.

Indeling:
Via het gezamenlijke trappenhuis bereikt u de voordeur gelegen op de vierde verdieping. Bij binnenkomst staat u in de woonkamer met open keuken. Doordat het appartement gelegen is op de bovenste etage komt er veel daglicht binnen in de woning.

De keuken is voorzien van koelkast, vaatwasser en combi-magnetron. Tevens is er een uitsparing waar men de wasmachine kan plaatsen in de keuken.

Aan de voorzijde van het appartement zijn twee ruime slaapkamers gesitueerd met uitzicht op het water aan de Ruysdaelkade. De derde slaapkamer is gelegen aan de achterzijde, naast de woonkamer.

De moderne badkamer is voorzien van douche, wc en wastafel.

Omgeving:
Dit appartement ligt in een sfeervolle rustige straat in de zeer geliefde en gezellige buurt ‘De Pijp’ in stadsdeel Zuid. Voor al uw (dagelijkse) boodschappen kunt u o.a. terecht op de Albert Cuypmarkt, de Ceintuurbaan, en in de vele kleine winkelstraatjes in deze hippe en bruisende buurt. U vindt hier niet alleen alle denkbare winkels maar ook tal van goede restaurants, gezellige (eet)cafés en vele bekende hot spots. De woning ligt zeer centraal, binnen enkele (fiets)minuten bent u midden in het centrum van Amsterdam op het Museumplein of in het Vondelpark.

Bijzonderheden:
- geheel nieuw gerealiseerd appartement;
- drie slaapkamers;
- dubbel glas;
- minimale huurperiode 12 maanden;
- huurprijs €1900,00 excl. G/W/L

Details

Price
€ 1.900 p.m. ex.
Service charges
€ 19
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
5
Build type
Existing
Build year
-1906
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
62m²
Volume
161m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Floors
1
Facilities
Mechanical ventilation

Energy

Energy label
B
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Exterior areas

Location
Near waterfront, In residental area

Location

[ { "address": "Ruysdaelkade 203", "zipCode": "1072 AV", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3516113, "lng": 4.8868089 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?