Ruysdaelstraat 48 H - Amsterdam

Price   € 599.000 k.k.  

Sold

Description

Op een prachtige locatie, in Amsterdam Zuid gelegen appartement van 96 m2 met twee ruime terrassen. Het appartement maakt deel uit van een kleinschalig appartementencomplex van 10 appartementen. De Ruysdaelstraat staat bekend als een rustige straat met diverse horecagelegenheden en in de nabijheid van het museumplein.

Op enkele minuten loopafstand bevinden zich zowel het Museumplein, het Concertgebouw, het gerenoveerde Rijksmuseum, het Vondelpark en de P.C. Hooftstraat. In de directe nabijheid bevinden zich de bekende restaurants Le Garage en Loetje en winkels voor de dagelijkse boodschappen. Daarnaast is het slechts enkele minuten lopen naar de onder studenten en afgestudeerden zeer populaire wijk ‘de Pijp’. Hier bevinden zich allerlei goed bezochte cafés en restaurants.

Het appartement is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Vanaf Amsterdam CS rijden trams 5, 16 en 24 tot op de hoek van de Ruysdaelstraat. Ook stopt de tussen Amsterdam Amstel en Amsterdam Sloterdijk rijdende tram 12 in de nabijheid van de Ruysdaelstraat. Met de auto bent u binnen 10 minuten op de ringweg A10.

Indeling:
Middels het goed verzorgde gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u het appartement gelegen op de vierde verdieping.

Bij binnenkomst staat u in de hal welke toegang biedt tot alle ruimtes. Aan de voorzijde van van het appartement strekt zich de woonkamer over de gehele breedte van het appartement. Het is een fijne lichte woonkamer, mede door de twee dakramen. Er is een half open keuken, welke is voorzien van inbouwapparatuur.

Aan de achterzijde bevinden zich de twee slaapkamers, waarvan één master bedroom en een slaapkamer van een wat kleiner formaat. De badkamer is ruim met ligbad, wastafel en douche.

Het fijne aan dit appartement is dat het een dakterras (9m2) aan de achterzijde heeft. Deze is te bereiken vanuit de master bedroom.

Tevens is er een separaat toilet in de woning en een bergingskast om uw wasmachine te kunnen plaatsen.


Bijzonderheden:
- In 2007 volledig gerenoveerd;
- Gelegen op eigen grond, geen erfpacht!
- Volledig geisoleerd;
- Gezonde VvE
- Vaste Notaris;
- Perfecte locatie!

Details

Price
€ 599.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
1910
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Excellent

Surface and volume

Living surface
96m²
Volume
260m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1
Facilities
Mechanical ventilation, Cable tv

Energy

Energy label
C
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area

Garage

Location

[ { "address": "Ruysdaelstraat 48", "zipCode": "1071 XE", "city": "Amsterdam", "lat": 52.354056, "lng": 4.8832073 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?  

×

Coronavirus

Veiligheid en de continuïteit tijdens het coronavirus

Meer informatie