Sarphatipark 135 2 - Amsterdam

Price   € 1.500 p.m. ex.  

Rented

Description

Sarphatipark 135 -2

Aan het prachtige Saphatipark bieden wij dit drie kamer-appartement te huur aan. Door de stadsuitbreiding in de 19de eeuw verdween veel groen uit de stad. Er was dus behoefte aan een nieuw park. Samuel Sarphati gaf de eerste aanzet tot de aanleg van een park in de Pijp. In 1885 is de eerste boom een feit. Het aantal bomen neemt af door ziekte of wind, maar ook door het stoken tijdens de hongerwinter. Deze kwamen nooit meer terug waardoor er gazons in het park kwamen.

Vanaf 1887 worden veel deftige huizen rond het park aangelegd: het fluwelen randje worden deze ook wel genoemd. De bouwstijl kenmerkt zich door luxe en rijkversierde gevels.

Indeling:
Via het gemeenschappelijke trappenhuis staat u in de gang van het appartement. Via deze gang bereikt u de woonkamer. Vanuit de woonkamer heeft een mooi uitzicht over het park. Aan de voorzijde zijn openslaande deuren die toegang bieden tot het Franse balkon. Middels de woonkamer bereikt u ook de slaapkamer gelegen aan de voorzijde. Dit is de kleinere slaapkamer van de twee.

Aan de achterzijde is de grote slaapkamer gelegen. In deze kamer past gemakkelijk een tweepersoonsbed en een kledingkast.

Tevens ligt aan de achterzijde van het appartement de dichte keuken. De keuken moderne keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur.
Middels de gang bereikt u de badkamer, waarin een toilet, wastafel en douche te vinden zijn.

Ligging:
Het appartement is gelegen midden in het populaire stadsdeel Zuid in de wijk De Pijp met alle gezellige winkeltjes, cafés en restaurants binnen handbereik. Aan de voorzijde van het appartement heeft u uitzicht op het schitterende Sarphatipark, hetgeen een geliefde wandel en picknickplek is voor jong en oud en een typisch buurt verzorgend karakter en gezelligheid biedt. Gelegen om de hoek van de Eerste Sweelinckstraat en nabij de dagmarkt Albert Cuyp maar ook het centrum ligt op loopafstand.
Bijzonder gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen en in de directe omgeving zijn diverse goede verbindingen met het openbaar vervoer.

Bijzonderheden:
- gelegen op een unieke locatie
- midden in de Pijp
- huurprijs €1500,00 exclusief G/W/L
- minimale huurperiode twaalf maanden

Details

Price
€ 1.500 p.m. ex.
Service charges
€ 19
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
1888
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
65m²
Volume
182m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1
Facilities
Cable tv

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
Near park

Location

[ { "address": "Sarphatipark 135", "zipCode": "1073 CX", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3544241, "lng": 4.8991368 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?