Sassenheimstraat 27 2 - Amsterdam

Price   € 1.350 p.m. ex.  

Rented

Description

Sassenheimstraat 27-2

Gelegen in een van de populaire buurten van stadsdeel Zuid! Een buurt die continu in beweging is. Vele gezellige restaurants en cafés als Gent aan de Schinkel en stads café Van Mechelen winnen aan populariteit, maar ook Bedier en Ron's Gastrobar. Het nabij gelegen Vondelpark voor de ochtendgym biedt een oase aan rust maar ook ontspanning en waar regelmatig in de zomermaanden een cultureel programma georganiseerd wordt. Tevens treft u een keur aan winkels, uitvalswegen (Ring –A10) alsmede openbaar vervoer mogelijkheden op loopafstand.

Indeling:
Gelegen op de tweede verdieping is dit drie-kamerappartement gelegen. Het appartement is onlangs gerenoveerd. Bij binnenkomst staat u in de hal waar vandaan u alle ruimtes kunt betreden. Aan de achterzijde van het appartement is er een ruime woonkeuken gecreëerd. Het is een moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur. Via de keuken bereikt u het balkon.

Naast de keuken bevindt zich een slaapkamer. Via deze slaapkamer bereikt u tevens het balkon.
De badkamer is gelegen in het midden van het appartement en is voorzien van douche en wc.

Aan de voorzijde van de woning is de woonkamer gelegen. Middels deze woonkamer is de tweede slaapkamer gesitueerd.

Ligging
De Sassenheimstraat staat bekend als een rustige straat in de Hoofddorppleinbuurt. In de directe nabijheid bevindt zich het Hoofddorpplein met de winkels voor de dagelijkse en niet dagelijkse boodschappen. Aan de Sloterkade bevindt zich tevens een Dirk van den Broek supermarkt.
Vanaf het Hoofddorpplein pendelt tram 2 tussen Amsterdam Centraal en Nieuw Sloten. Op enkele minuten loopafstand bevindt zich metrostation Heemstedestraat vanwaar metro 50 vertrekt.

Bijzonderheden
- Minimale huurperiode 12 maanden;
- Twee maanden borg;
- Eenmalig €193,60;
- Minder geschikt voor studenten;
- Huurprijs €1.350,00 excl. G/W/L.

Details

Price
€ 1.350 p.m. ex.
Service charges
€ 15
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1906-1930
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
55m²
Volume
177m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road

Location

[ { "address": "Sassenheimstraat 27", "zipCode": "1059 BB", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3479741, "lng": 4.8483851 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?