Sassenheimstraat 27 H - Amsterdam

Price   € 1.400 p.m. ex.  

Rented

Description

Sassenheimstraat 27-H

Gelegen in een van de populaire buurten van stadsdeel Zuid! Een buurt die continu in beweging is. Vele gezellige restaurants en cafés als Gent aan de Schinkel en stads café Van Mechelen winnen aan populariteit, maar ook Bedier en Ron's Gastrobar. Het nabij gelegen Vondelpark voor de ochtendgym biedt een oase aan rust maar ook ontspanning. Tevens treft u een keur aan winkels, uitvalswegen (Ring –A10) alsmede openbaar vervoer mogelijkheden op loopafstand.

Indeling:
Gelegen op de begane grond met aan de straatzijde een eigen entree. De vestibule geeft toegang tot de hal van waaruit de woonkamer aan de straatzijde toegankelijk is. De open woonkeuken is aan de achterzijde van de woning gelegen en is daarnaast voorzien van inbouwapparatuur. Via de woonkeuken bereikt u de tuin die op het westen gelegen is. Achterin de tuin is er een schuur.

Naast de keuken bevindt zich een slaapkamer. Via deze slaapkamer bereikt u tevens de tuin..
De badkamer is gelegen in het midden van het appartement en is voorzien van douche, toilet en wastafel.

Ligging
De Sassenheimstraat staat bekend als een rustige straat in de Hoofddorppleinbuurt. In de directe nabijheid bevindt zich het Hoofddorpplein met de winkels voor de dagelijkse en niet dagelijkse boodschappen. Aan de Sloterkade bevindt zich tevens een Dirk van den Broek supermarkt.
Vanaf het Hoofddorpplein pendelt tram 2 tussen Amsterdam Centraal en Nieuw Sloten. Op enkele minuten loopafstand bevindt zich metrostation Heemstedestraat vanwaar metro 50 vertrekt.

Recent is de woning intern opgeknapt. Neem voor een bezichtiging gerust contact met ons kantoor op.

Bijzonderheden
- Minimale huurperiode 12 maanden;
- Twee maanden borg;
- Huurprijs € 1.400,00 excl. G/W/L.

Details

Price
€ 1.400 p.m. ex.
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Ground floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1929
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
55m²
Volume
165m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1

Energy

Energy label
C
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Garden
Backyard
Backyard
West, 50m², 550×900cm

Location

[ { "address": "Sassenheimstraat 27", "zipCode": "1059 BB", "city": "Amsterdam", "lat": 52.347994, "lng": 4.848391 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?