Sassenheimstraat 74 hs - Amsterdam

Price   € 1.400 p.m. ex.  

Rented

Description

Sassenheimstraat 74 hs

RECENTELIJK GERENOVEERD BEGANE GROND APPARTEMENT VAN CA. 63M2 AAN DE RUSTIGE SASSENHEIMSTRAAAT MET EEN SLAAPKAMER, MODERNE KEUKEN EN GROTE TUIN VAN CA. 90M2.

Indeling
U betreedt het appartement gelegen op de begane grond middels de eigen entree. Bij binnenkomst staat u in de hal van het appartement welke toegang biedt tot alle ruimtes. Aan de voorkant van het appartement is de ruime woonkamer gelegen, aan de achterkant bevindt zich de slaapkamer en de moderne, nieuwe woonkeuken. Vanuit de hal bereikt u tevens de keurig betegelde badkamer die voorzien is van een douche en wastafel. De aansluitingen voor de wasmachine bevinden zich in een separate bergkast. Verder beschikt het appartement over een separaat toilet. Vanuit zowel de slaapkamer als de keuken bereikt u de tuin van ca. 90 m2.

Ligging
De Sassenheimstraat staat bekend als een rustige straat in de Hoofddorppleinbuurt. In de directe nabijheid bevindt zich het Hoofddorpplein met de winkels voor de dagelijkse en niet dagelijkse boodschappen. Aan de Sloterkade bevindt zich tevens een Dirk van den Broek supermarkt.
Vanaf het Hoofddorpplein pendelt tram 2 tussen Amsterdam Centraal en Nieuw Sloten. Op enkele minuten loopafstand bevindt zich metrostation Heemstedestraat vanwaar metro 50 vertrekt.

Bijzonderheden
- Volledig voorzien van dubbel glas;
- Keuken voorzien van moderne inbouwapparatuur;
- 4 pits gasfornuis, afzuigkap en oven;
- Grote tuin van ca. 90m2;
- Minimale huurperiode 24 maanden;
- Opzegtermijn 3 maanden;
- Twee maanden borg;Huurprijs
€ 1.400,- per maand excl. G/W/L.

Details

Price
€ 1.400 p.m. ex.
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Ground floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1935
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
63m²
Volume
165m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1

Energy

Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Garden
Backyard
Backyard
North, 90m², 600×1500cm

Location

[ { "address": "Sassenheimstraat 74", "zipCode": "1059 BL", "city": "Amsterdam", "lat": 52.348869, "lng": 4.847089 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?