Sassenheimstraat 74 I - Amsterdam

Price   € 1.350 p.m. ex.  

Rented

Description

Sassenheimstraat 74-I

Recentelijk gerenoveerd driekamer appartement van circa 55 m2 op de rustige Sassenheimstraat met twee slaapkamers, luxe keuken en balkon.

Indeling:
U betreedt het appartement gelegen op de eerste verdieping middels de eigen entree. Bij binnenkomst staat u in de hal van het appartement welke toegang biedt tot alle ruimtes. Aan de voorkant van het appartement is de ruime woonkamer gelegen met een werkkamer, aan de achterkant bevindt zich de twee slaapkamers en de luxueuze nieuwe keuken. Vanuit de grote slaapkamer bereikt u tevens de badkamer voorzien van douche, wastafel en de aansluitingen voor de wasmachine. Verder beschikt het appartement over een separaat toilet. Vanuit de beide slaapkamers en zowel de keuken kun u het balkon bereiken.

Ligging:
De Sassenheimstraat staat bekend als een rustige straat in de Hoofddorppleinbuurt. In de directe nabijheid bevindt zich het Hoofddorpplein met de winkels voor de dagelijkse en niet dagelijkse boodschappen. Aan de Sloterkade bevindt zich tevens een Dirk van den Broek supermarkt.
Vanaf het Hoofddorpplein pendelt tram 2 tussen Amsterdam Centraal en Nieuw Sloten. Op enkele minuten loopafstand bevindt zich metrostation Heemstedestraat vanwaar metro 50 vertrekt.

Bijzonderheden:
- Volledig voorzien van dubbel glas;
- Keuken v.v. alle moderne inbouwapparatuur;
- 5 pits gasfornuis, afzuigkap en oven;
- Minimale huurperiode 2 jaar;
- Twee maanden borg;
- Servicekosten € 15,-;

Huurprijs
€ 1.350,- per maand excl. G/W/L.

Details

Price
€ 1.350 p.m. ex.
Service charges
€ 15
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1906-1930
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
55m²
Volume
177m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Energy label
C
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Balcony
Yes

Garage

Location

[ { "address": "Sassenheimstraat 74", "zipCode": "1059 BL", "city": "Amsterdam", "lat": 52.348869, "lng": 4.847089 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?