Sassenheimstraat 80 hs - Amsterdam

Price   € 1.300 p.m. ex.  

Rented

Description

Sassenheimstraat 80 hs

Gelegen in een van de populaire buurten van stadsdeel Zuid! Een buurt die continu in beweging is. Vele gezellige restaurants en cafés als Gent aan de Schinkel en stads café Van Mechelen winnen aan populariteit, maar ook Bedier en Ron's Gastrobar. Het nabij gelegen Vondelpark voor de ochtendgym biedt een oase aan rust maar ook ontspanning en waar regelmatig in de zomermaanden een cultureel programma georganiseerd wordt. Tevens treft u een keur aan winkels, uitvalswegen (Ring –A10) alsmede openbaar vervoer mogelijkheden op loopafstand.

Indeling:
U betreedt het appartement gelegen op de begane grond middels de eigen entree. Bij binnenkomst staat u in de hal van het appartement welke toegang biedt tot alle ruimtes. Aan de voorkant van het appartement is de ruime woonkamer gelegen, aan de achterkant bevindt zich de slaapkamer en de ruime woonkeuken. Vanuit zowel de slaapkamer als de keuken bereikt u de tuin van ca. 90 m2.

De keuken is eenvoudig en is niet voorzien van inbouwapparatuur. Dit zal de huurder dus zelf moeten aanleveren.

De badkamer is voorzien van wastafel en bad, verder beschikt het appartement over een separaat toilet.

Bijzonderheden:
- Grote tuin van ca. 90m2;
- Minimale huurperiode 24 maanden;
- Twee maanden borg;

Huurprijs:
€ 1.300,- per maand excl. G/W/L.

Details

Price
€ 1.300 p.m. ex.
Service charges
€ 15
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Ground floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1935
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
63m²
Volume
165m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1

Energy

Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Garden
Backyard
Backyard
North, 90m², 600×1500cm

Location

[ { "address": "Sassenheimstraat 80", "zipCode": "1059 BM", "city": "Amsterdam", "lat": 52.348868, "lng": 4.846825 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?