Shackletonstraat 24 1 - Amsterdam

Price   € 1.500 p.m. ex.  

Rented

Description

Shackletonstraat 24-1

Gelegen in een rustige straat, op loopafstand van het Rembrandtpark (sportplaza Mercator met buitenzwembad) en het Erasmuspark voor de nodige ontspanning alsmede het Mercatorplein, de Jan Evertsenstraat, Postjesweg en Kinkerstraat. Deze geven een ruim aanbod aan winkels voor de dagelijkse boodschappen en diverse uitgaansgelegenheden (Edel, Frits, Café Zurich, café Cook en Bar Baarsch). In de directe omgeving vindt u verder de Ten Katemarkt, het vernieuwde Hallen gebied en het Vondelpark. De woning is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ringweg A-10 is met de auto binnen enkele minuten te bereiken.

Indeling:
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u het appartement. Aan de voorzijde bevindt zich de lichte woonkamer met toegang tot de eerste slaapkamer. Aan de achterzijde van de woning is de tweede slaapkamer gesitueerd die tevens toegang biedt tot de badkamer. De badkamer is voorzien van bad/douche, wastafel en wasmachine aansluiting.

Via de tweede slaapkamer én via de keuken kunt het riante dakterras bereiken. Het is een dichte keuken voorzien van inbouwapparatuur. Verder is er een separaat toilet in de woning.

De woning is minder geschikt om te delen in verband met het bereiken van de badkamer via één van de twee slaapkamers.

Bijzonderheden:
- Kale huurprijs €1.500,- excl. G/W/L;
- Twee maanden waarborgsom;
- Tijdelijke huurovereenkomst van 24 maanden.

Details

Price
€ 1.500 p.m. ex.
Service charges
€ 25
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Mezzanine, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1931-1944
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
49m²
Other surface
1m²
Volume
164m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1
Facilities
Cable tv

Energy

Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
In residental area

Location

[ { "address": "Shackletonstraat 24", "zipCode": "1056 RM", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3727735, "lng": 4.8514946 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?