Sloterkade 132 1 - Amsterdam

Price   € 1.300 p.m. ex.  

Rented

Description

Sloterkade 132-1

Thans bieden wij dit tweekamer appartement te huur met uitzicht over de Sloterkade.
Uitstekende bereikbaarheid met diverse tram- en busverbindingen rondom het Hoofddorpplein. Tevens treft u op en rondom dit plein een ruim aanbod aan winkels. Aan de Sloterkade treft u bekende cafe’s en restaurants, een supermarkt en de Hema.

Indeling:
Middels het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u het appartement gelegen op de eerste verdieping.
Aan de voorzijde is de woonkamer gelegen met open keuken. Het is een eenvoudige keuken met elektrische kookplaat en oven. Vanuit de woonkamer heeft u uitzicht over de Sloterkade.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de ruime slaapkamer. Vanuit de slaapkamer kunt u de badkamer in, welke is voorzien van ligbad/douche en wastafelmeubel. Daarnaast bereikt u het balkon via de slaapkamer en via de badkamer. Er is tevens een separaat toilet in de woning aanwezig.

Bijzonderheden:
- Kale huurprijs: €1.300,-
- Twee maanden waarborgsom:
- Vrij uitzicht over de Sltoerkade!

Details

Price
€ 1.300 p.m. ex.
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Mezzanine, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1900
Maintenance inside
Fair
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
49m²
Volume
137m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1
Facilities
Cable tv

Energy

Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
On the waterfront, Clear view
Balcony
Yes

Location

[ { "address": "Sloterkade 132", "zipCode": "1058 HM", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3521421, "lng": 4.8524173 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?