Solitudolaan 210 - Amsterdam

Price   € 500.000 k.k.  

Sold

Description

Solitudolaan 210

“Chicagoschool flirt met de Amsterdamseschool” zo typeerde Het Parool het recent opgeleverde en markante wooncomplex State in het Amstelkwartier. Op de twaalfde verdieping is er nu een licht tweekamer appartement van circa 69 m2 met ruim terras beschikbaar.

Ligging:
Dit complex, naar inspiratie van de architectuur van het Flatiron building in New York, is gelegen is het Amstelkwartier. Een nieuwe woonwijk die in de afgelopen jaren is ontstaan en sterk is gegroeid, met een rijke historie aan gebruik. Uiterst centraal gelegen tussen zuid en de Watergraafsmeer met het stadscentrum, De Pijp en diverse uitvalswegen op korte afstand. De voorzieningen in de buurt schieten uit de grond waarbij meerdere horecagelegenheden op korte afstand te vinden zijn. Het nabij gelegen station Spaklerweg en het Amstelstation vormt voorts de verbinding met onder andere de luchthaven Schiphol.

Het gebouw, met een hoogte van circa 70 meter telt 22 verdiepingen in totaal. Aan de Oostzijde van het gebouw is er een gemeenschappelijke binnentuin gerealiseerd. Het appartement beschikt over een eigen, ruime berging in de onderbouw en op de begane grond is er in de gemeenschappelijke fietsenstalling eigen fiets parkeerplekken.

Indeling:
Vanuit de centrale hal met brievenbussen is er de keuze uit een drietal liften die je brengt naar de 12e verdieping. Je komt boven in de chique corridor waaraan zes appartementen zijn gesitueerd. Na binnenkomst in de woning kom je via de vestibule met meterkast in de centrale hal van waaruit je de vertrekken bereikt.
De ruime en lichte woonkamer loopt moeiteloos over in het ruime terras van circa 11 m2 dat op het oosten gelegen is. Vanaf dit terras heb je een weids uitzicht over de stad en met name de Watergraafsmeer. Een uitzicht dat nooit verveeld, met een mix aan groen, stad en bootjes die over de Weespertrekvaart hun weg vinden.
De keuken (Steinhaus) is in open opstelling geplaatst in de woonkamer en is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een inductiekookplaat, wasemkap, vaatwasser, Quooker, combimagnetron, koelkast en vriezer. Naast het keukenblok is een bergkast gerealiseerd met opstelplaats van de WKO unit.

De slaapkamer (2.80m x 5.44m) is aan het eind van de gang gelegen en biedt voldoende ruimte voor een vaste kast. Naast de slaapkamer is de badkamer gesitueerd die voorzien is van een ruime douche douche en wastafel. De aansluiting voor de wasmachine is gerealiseerd in de kast met de warmte terugwininstallatie. Toilet met fonteintje is separaat.

Eigendom:
Het appartement maakt onderdeel uit van de Vereniging van Eigenaars Kop Weespertrekvaart die professioneel beheerd wordt door Rebo VvE Management B.V.. De maandelijkse servicekosten bedragen € 96,46. De klimaatvoorziening geschiedt middels een WKO installatie die zorgt voor vloerverwarming en -koeling. Daarnaast is het gelegen op erfpachtgrond waarbij de jaarlijkse canon thans € 1.516,21 bedraagt. Het huidige tijdvak loopt tot 30 november 2066.

Bijzonderheden;
- Woonoppervlakte: 69 m²;
- Ruim terras van circa 11 m² op het oosten gelegen;
- Berging en eigen fiets parkeerplekken in de onderbouw;
- Appartement is met behulp van een architect opgewaardeerd ten opzichte van de standaardindeling;
- Vloer- en muurafwerking zijn voor rekening van de koper en derhalve zelf in te vullen;
- Gunstig gelegen nabij uitvalswegen en horeca;
- Klimaatvoorziening middels WKO installatie (huur 84,05 per maand);
- Gelegen op erfpachtgrond, canon bedraagt € 1.516,21. Huidige tijdvak eindigt 30 november 2066. De Algemene Bepalingen voor Voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing;
- Vereniging Van Eigenaars Kop Weespertrekvaart, administratie bij Rebo VvE Management B.V.;
- Maandelijkse servicekosten € 96,46;
- Snelle oplevering mogelijk.

Details

Price
€ 500.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Walk-up flat, Apartment
Bottom floor
12
Build type
Existing
Build year
2019
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surface and volume

Living surface
69m²
Volume
224m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1
Facilities
Mechanical ventilation, Cable tv, Sliding door, Lift

Energy

Isolation
Fully isolated
Hot water
Electric boiler rent

Exterior areas

Location
On the waterfront, In residental area, Clear view
Balcony
Yes
Shed
Indoor

Location

[ { "address": "Solitudolaan 210", "zipCode": "1096 DS", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3415293, "lng": 4.9210276 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?