Spuistraat 232 - Amsterdam

Price   € 775.000 k.k.  

Sold

Description

Spuistraat 232 te 1012 VV Amsterdam

Algemeen:
Geheel verhuurd pand op uitstekende locatie in Amsterdam Centrum gelegen, direct achter de Dam, bestaande uit een bedrijfsruimte op de begane grond en entresol en een afzonderlijke bovenwoning op de eerste, tweede en kapverdieping.

Omschrijving:
Het pand bestaande uit een bedrijfsruimte met bovenwoning met aan- en toebehoren en ondergrond, staande en gelegen aan de Spuistraat 232 te 1012 VV Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie F, nummer 1423, groot vierendertig centiare welk pand is aangewezen als monument in de zin van de Erfgoedwet.

Gebruik:
Geheel verhuurd. Bedrijfsruimte op de begane grond en entresol, thans in gebruik als tattoo shop. Maandelijkse huurprijs € 1750,-. De woning is verdeeld over de eerste verdieping, tweede verdieping en zolder en is verhuurd voor een huurprijs van € 1.516,50 per maand. De huidige huur bedraagt circa € 39.000 per jaar voor het geheel. Het geheel is circa 115 m2 groot.

Kadaster/eigendom:
De kadastrale gegevens zijn in de bijlage toegevoegd.
Het pand is gelegen op eigen grond.

Staat van onderhoud:
Het pand verkeert in een nette staat van onderhoud.

Voorwaarde verkoper:
Verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van niet gunning voor.

Bankgarantie:
Binnen twee weken na het tekenen van de koopakte dient er een waarborgsom dan wel een
bankgarantie ter hoogte van 10 % van de koopsom te worden gesteld.

Oplevering:
Levering en oplevering binnen 6 weken na het tekenen van de koopakte.

Garanties:
Verkoper verleent generlei garanties voor eventuele onjuistheden of onvolledigheden in de
opgave van wat hiervoor, in de bijlagen, bij advertenties of elders mondeling of schriftelijk is vermeld of achterwege is gebleven.

Informatie:
Voor overige informatie kunt u terecht bij de heer Mr. Jeel Heule.

Details

Price
€ 775.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

House type
Town house, Terraced house
Build type
Existing
Build year
-1906
Maintenance inside
Fair
Maintenance outside
Fair
Particulars
Monument

Surface and volume

Living surface
115m²
Plot surface
34m²
Volume
325m³

Layout

Rooms
6
Bedrooms
3
Floors
5

Energy

Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Location

[ { "address": "Spuistraat 232", "zipCode": "1012 VV", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3712617, "lng": 4.8890935 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?