Sumatrastraat 60 4 - Amsterdam

Price   € 1.350 p.m. ex.  

Rented

Description

Sumatrastraat 60-4

Thans bieden wij deze bovenwoning aan in de Indische buurt in stadsdeel Oost. De Indische buurt is een wijk die steeds hipper en jonger wordt. Dit is te merken aan de vele restaurants en café's in de directe omgeving. Zo is op loopafstand bijvoorbeeld het restaurant 'Drovers Dog' en The Walter Woodbury Bar te vinden.

Indeling:

Via de entree gelegen op de derde verdieping bereikt u het appartement op de vierde verdieping. U staat gelijk in de ruime woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van 4 pits gas-comfort, vaatwasser, koelkast en combimagnetron. In het gehele appartement ligt een lichte laminaatvloer.

Aan de achterzijde is de ruime slaapkamer gelegen. Via de slaapkamer bereikt u de badkamer. Deze is nieuw en is voorzien van douche en wastafel. Tevens bevindt zich hier de wasruimte in een kast in de slaapkamer.

Ligging:
Het appartement is goed te bereiken middels het OV. Het treinstation Amsterdam Muiderpoort is op loopafstand gelegen en er vlakbij is de opstapplek van tram 7 en tram 14 die u gemakkelijk richting het centrum van Amsterdam brengen.

Bijzonderheden:
- Tussen het Oosterpark en Flevopark ingelegen;
- Geheel gerenoveerd appartement;
- €1350,- excl. G/W/L;
- Twee maanden waarborgsom.

Details

Price
€ 1.350 p.m. ex.
Service charges
€ 15
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
4
Build type
Existing
Build year
1906
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
50m²
Volume
130m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1
Facilities
Cable tv

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
In residental area

Location

[ { "address": "Sumatrastraat 60", "zipCode": "1094 NG", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3629376, "lng": 4.9356808 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?