Ten Katestraat 12 huis - Amsterdam

Price   € 275.000 k.k.  

Sold

Description

Ten Katestraat 12 huis, 1053 CE Amsterdam

Werkelijk alles binnen handbereik! Recent opgefriste benedenwoning met tuin op een totale woonoppervlakte van 47 m² en tuin van totaal circa 11 mi² in de gewilde Hallenkwartier van West.

Gunstig en centraal gelegen in West met op steenworp afstand de recent opgeknapte voormalige tramremise “De Hallen” , de dagelijkse Ten Katemarkt met ruim aanbod aan dagelijkse bevindt zich praktisch voor de deur, Kinkerstraat en Bilderdijkstraat op korte afstand. De Jordaan, Overtoom en het Vondelpark zijn allen op loopafstand. In de directe omgeving zijn diverse openbaar vervoerverbindingen (tram en bus). De ringweg A-10 is op korte afstand van de woning.

Voor de deur bevindt zich de Ten Katemarkt. Dagelijks verse ingrediënten alsmede overige behoeften; werkelijk alles is binnen handbereik te vinden!

Indeling:

Eigen entree aan de straatzijde welke gevolgd wordt door een vestibule. Hal met trapkast en toegang tot de tweede slaapkamer aan de achterzijde.
De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van het appartement en is voorzien van een open moderne keuken. Deze keuken is voorzien van een vaatwasser, koelkast alsmede vier pits gaskookplaat alsmede een magnetron/ oven combi. Aan de achterzijde bevindt zich, naast de tweede slaapkamer, een master bedroom met toegang tot de tuin die op het westen/ zuidwesten gelegen is. De moderne badkamer is in het midden van het appartement gesitueerd en is voorzien van een ruime douche, wastafel alsmede toilet.

Het appartement maakt onderdeel uit van een overzichtelijke vereniging van eigenaars welke uit totaal vijf leden bestaat. De administratie wordt gevoerd door Boersma Van Dijk vastgoed Beheer. De maandelijkse servicekosten bedragen € 83,63. In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid middels een vergunning systeem en betaald parkeren (van 09.00 tot 24.00 uur). Ook is het voor parkeervergunninghouders in de directe omgeving van de Hallen mogelijk om in de parkeergarage onder Hotel De Hallen te parkeren. Het eigendom is belast met erfpacht. Huidige tijdvak eindigt 15 oktober 2039. De Algemene Bepalingen voor Voortdurende erfpacht 2000 van de gemeente Amsterdam zijn van toepassing. De huidige canon bedraagt 37,43 euro.

De verwarming en het warme water geschiedt middels een cv combiketel. Door het appartement ligt een fraaie lamel parketvloer.

Bijzonderheden:

- Eigendom belast met gemeentelijke erfpacht, canon € 37,43 euro per maand!
- Achtertuin
- Aantal jaren geleden (2006) intern opgeknapt.
- Gezonde actieve VVE, servicekosten € 83,63 per maand

Graag verwelkomen wij u ter plaatse om een en ander nader aan u toe te lichten. Schroom daarom niet en neem direct contact met ons kantoor op voor het maken van een afspraak.

Details

Price
€ 275.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Ground floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1914
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
47m²
Volume
134m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(2006, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
In residental area
Garden
Backyard
Backyard
West, 9m², 220×388cm

Location

[ { "address": "Ten Katestraat 12", "zipCode": "1053 CE", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3674043, "lng": 4.8663802 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?