Termietergouw 7 A - Amsterdam

Price   € 1.195.000 k.k.  

Sold

Description

Termietergouw 7-A, Amsterdam Zunderdorp
Het gebeurt niet vaak, maar zo nu en dan komt er een echte parel voorbij!
Landelijk gelegen maar toch dichtbij de oude historische binnenstad van Amsterdam, een karakteristieke nieuwgebouwde half vrijstaande herenboerderij met een riant woonoppervlak van 212 m2.

Deze woning heeft geweldig vrij uitzicht over prachtige authentieke vergezichten en het parkeren van uw auto's kan op eigen terrein!!

De indeling is als volgt;
De statige voordeur geeft toegang tot een ruime hal waar eveneens het toilet gelegen is en welke toegang geeft tot een fraaie woonkamer van ruim 50 m2.
Aan de achterzijde is de keuken gesitueerd, voorzien van inbouwapparatuur. Vanuit de keuken bereikt u de bijkeuken waar de wasmachine, droger en centrale verwarmingsketel zijn gelegen alsmede heel veel bergruimte.
Deze woning beschikt ook nog over een kelder waar u nog veel meer opslagruimte heeft.

Op de eerste etage zijn drie goede slaapkamers gelegen waarvan de ruime hoofdslaapkamer is voorzien van badkamer met douche, ligbad en dubbele wastafel. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt eveneens over een eigen badkamer een douche en wastafel. Op de overloop is een separaat toilet gelegen.

Via een vaste trap bereikt u de volledige zolderverdieping die eveneens boven het buurhuis doorloopt.
De tuin is als een hoefijzer rond de woning is gelegen met achter het huis een houten berging.

Via enkele auto minuten bereikt u de ring A10 en zelfs met de fiets bent u binnen 25 minuten het op Centraal Station. En met de Noord-Zuid lijn, bereikt u binnen een paar haltes, het Centraal station, de Rai of Station-Zuid.
In Zunderdorp kunnen uw kinderen nog écht buiten spelen en kan uw gezin optimaal genieten van de Hollandse seizoenen. In de winter wordt er op ’t Zwet geschaatst en daarna kan de openhaard aan en warme chocolademelk op tafel. Maar voorlopig kunt u nog volop genieten van een prachtige voorzomer in de grote tuin en de vuurrode zon zien ondergaan in het prachtige Noord-Hollandse landschap.

Algemeen.
• Riante woonboerderij van ca. 212 m2 woonopp.;
• Bouwjaar 2006;
• Uitstekend geïsoleerd, v.v. dubbel glas;
• Eigengrond;
• Perceelopp. ca. 512 m2 meter;
• Totaal 3 ruime slaapkamers;
• 2 badkamers;
• Ruime zolder van 37 m2;
• Parkeren op eigen terrein;
• Gelegen onder de rook van Amsterdam maar toch landelijk wonen;

Details

Price
€ 1.195.000 k.k.
Service charges
€ 159
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

House type
Farmhouse, Half detached house
Build type
Existing
Build year
2006
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surface and volume

Living surface
212m²
Plot surface
515m²
Other surface
6m²
Volume
614m³

Layout

Rooms
5
Bedrooms
4
Floors
4
Facilities
Skyline, Cable tv, Smoke duct

Energy

Isolation
Roof insulation, Wall insulation, Floor insulation, Insulated glazing, Fully isolated
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
On the waterfront, Near quiet road, Clear view, Open location
Garden
Backyard, Frontyard, Side garden
Side garden
Southeast, 473m², 1350×3500cm
Shed
Free standing, wood

Location

[ { "address": "Termietergouw 7", "zipCode": "1027 AD", "city": "Amsterdam", "lat": 52.409664, "lng": 4.960359 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?