Tesselschadestraat 1 ** - Amsterdam

Price   € 1.185.000 k.k.  

Archive

Description

In het luxueuze, door Rem Koolhaas ontworpen, wooncomplex “Byzantium” biedt Anfora Development & Design u een fraai gerenoveerd appartement aan. Dit appartement heeft best of both worlds: aan de voorzijde de dynamiek van de stad en aan de achterzijde de rust van het Vondelpark, waarop de woonkamer met aangrenzend terras prachtig uitzicht heeft.

Het complex is ontworpen met oog voor comfort, kwaliteit en veiligheid. Een vooruitstrevend gebouw met huismeester en een uitsluitende voor bewoners toegankelijke parkeergarage voorzien van wasstraat. De isolatie is uitstekend, waardoor de stadsgeluiden binnen nauwelijks waarneembaar zijn.

Het appartement is recent (eind 2019) gerenoveerd met gebruikmaking van hoogwaardige materialen, waarbij de keuken, badkamer, visgraat parketvloer en cv zijn vernieuwd. De totale woonoppervlakte is 137 m² en het zonnige terras is 11 m² groot.

De locatie is uiterst centraal gelegen in de stad als onderdeel van de Vondelbuurt. De musea en theaters rondom het Museumplein zijn letterlijk om de hoek gelegen. Hoogwaardige horeca en winkels (zoals de P.C. Hooftstraat), alsmede de populaire buurten als Oud-Zuid, Spiegelkwartier, Grachtengordel en de Negen Straatjes zijn eveneens op korte loopafstand te bereiken. De bereikbaarheid met zowel auto als openbaar vervoer is bovendien uitstekend.

De beveiligde en zeer statige hoofdentree van het complex bevindt zich aan de Stadhouderskade. Deze woning treft u aan de Stadhouderskade 17 C.
Direct om de hoek, aan de rustige Tesselschadestraat, bevindt zich de entree van de uitsluitend voor bewoners toegankelijke parkeergarage. Hier zijn 2 parkeerplaatsen voor u beschikbaar. Daarnaast treft u in de parkeergarage een beveiligde fietsenstalling en privéberging.

De indeling van het appartement is als volgt:
De hoofdentree met lift geeft toegang tot de derde verdieping. Ruime hal waaraan twee riante slaapkamers zijn gelegen. De master bedroom is voorzien van op maat gemaakte kledingkasten.
Direct naast de slaapkamers is de badkamer, met fraaie tegels alsmede stucwerk, en voorzien van een vrijstaand ovaal ligbad, separate inloopdouche, handdoekradiator, toilet en dubbele wastafel.

Via een interne trap bereikt u de ruime hal van de woonverdieping, met een separaat toilet, bergkast met CV ketel (2019), en de opstelplaats voor wasmachine en droger. Onder de interne trap bevindt zich een zeer ruime inloopkast.

De woonkamer met aangrenzend terras bevindt zich direct aan het Vondelpark, zodat u optimaal kunt genieten van de rust en schoonheid van dit schitterende park. Het terras is op het zuidwesten gelegen en is dus bovendien een zeer zonnige plek.

Aan de voorzijde bevindt zich de op maat gemaakte keuken, voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur van o.a. Gaggenau, Siemens en Quooker en een wijnklimaatkast.

Via de lift is ook de parkeergarage met fietsenstalling en privéberging bereikbaar, die in de kelder van het complex is gelegen. De mogelijkheid bestaat tot aankoop van één parkeerplaats en de overname van het huurcontract van een tweede parkeerplaats.

Bijzonderheden:
- Stadhouderskade 17 C;
- Woonoppervlakte: 137 m²;
- Zonnig terras van 11 m²;
- Berging: 5 m²;
- Mogelijkheid tot aankoop van een parkeerplaats in de garage (vraagprijs € 100.000,- k.k.);
- Mogelijkheid overname huur voor een tweede parkeerplaats;
- Gebruik gemeenschappelijke fietsenstalling;
- Twee gemeenschappelijke binnentuinen met uitzicht op het Vondelpark;
- Actieve vereniging van eigenaars;
- Huismeester aanwezig;
- Afvalservice: 3 keer per week wordt het huisvuil opgehaald bij het appartement;
- Gelegen op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam. Canon afgekocht tot 1 oktober 2038. Overstap naar eeuwigdurende erfpacht onder gunstige omstandigheden mogelijk;
- Voordeel restitutie overdrachtsbelasting komt ten gunste van verkoper.

Details

Price
€ 1.185.000 k.k.
Service charges
€ 442
Status
Archive
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
Build type
Existing
Build year
1991
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surface and volume

Living surface
137m²
Other surface
1m²
Volume
415m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
2

Energy

Hot water
Central heating

Exterior areas

Balcony
Yes
Shed
Indoor

Garage

Garage type
Car park, Parking spot

Location

[ { "address": "Tesselschadestraat 1", "zipCode": "1054 ET", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3620794, "lng": 4.8782684 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?