Theophilusstraat 13 3 - Amsterdam

Price   € 325.000 k.k. — € 1.350 p.m. ex.  

Rented

Description

Theophilusstraat 13-3

Aan de Theophilusstraat, nabij de Bos En Lommerweg, bieden wij dit twee (voorheen drie)kamer-appartement aan met maar liefst twee balkons(!). Het appartement is gelegen in het populaire Bos en Lommer, dat onderdeel uitmaakt van stadsdeel West. Het appartement is gelegen te midden van vele voorzieningen die zich allemaal op en rondom het vlakbij gelegen Bos en Lommerplein bevinden. Zo is er voor de lunch een Bagels & Beans op loopafstand gelegen en kunt u de boodschappen bij verscheidene supermarkten in de buurt halen.

Indeling:
Middels het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u het appartement gelegen op de derde verdieping, wat tevens de bovenste etage van het pand is. Het is een heerlijk licht appartement door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde. Door het gehele appartement ligt een nette laminaatvloer. Bij binnenkomst staat u in de gang, wanneer u rechts afslaat, komt u in de lichte en L-vormige woonkamer. De woonkamer strekt over de gehele breedte van de woning en vanuit hier kijkt u uit over het groene plantsoen waaraan het pand gelegen is. Vanuit hier kunt u één van de twee balkons bereiken.

De dichte keuken bevindt zich aan de achterzijde en is voorzien van inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, gascomfort en combi-magnetron. Vanuit de keuken kunt het tweede balkon, gelegen aan de achterzijde bereiken.
De slaapkamer, die tevens toegang biedt tot het balkon, is ruim (ca. 11m2) en licht.
Het appartement beschikt over een ruime badkamer welke is voorzien van wastafelmeubel, toilet, douche en handdoekradiator. Verder is er nog een aparte kast waar u uw wasmachine/droger kunt plaatsen.
In de onderbouw is nog een externe berging gelegen en de mogelijkheid om uw fiets binnen te zetten.
IN de akte van splitsing is het dakvlak reeds meegesplitst, na verkrijgen van de daartoe vereiste vergunning is het mogelijk een dakterras te realiseren.

Ligging:
Op nog geen vijf minuten rijden bevindt u zich op de Ring A-10 en ook zijn er op het Bos en Lommerplein verschillende bussen te nemen en kunt u op tram 7 stappen, welke via het centrum naar Amsterdam Oost rijdt.

Het appartement maakt onderdeel uit van de Vereniging van Eigenaars Theophilusstraat 10-15. De administratie van de vereniging wordt gevoerd door Adelbrecht vastgoed. De maandelijkse servicekosten bedragen € 69,08.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlak: 48 m2;
- Professioneel beheerde VvE, servicekosten € 69,08 per maand;
- Gelegen op (gemeentelijke) erfpachtgrond; Canon 2019: € 598,56
- Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000.
- Externe berging van 7m2 in de onderbouw.
- Verkoper heeft de woning feitelijk zelf nooit bewoond. Gebruikelijke clausules zullen worden opgenomen waaronder de niet bewoningclausule.
- Vaste notaris: Hartman LMH

Details

Price
€ 325.000 k.k. — € 1.350 p.m. ex.
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
1940
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
48m²
Volume
150m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1

Energy

Energy label
A
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
Near park, Near quiet road, In residental area
Balcony
Yes
Shed
Indoor

Location

[ { "address": "Theophilusstraat 13", "zipCode": "1055 CR", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3789532, "lng": 4.8528591 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?