Tolbrugstraat 9 II - Amsterdam

Price   € 349.000 k.k.  

Sold

Description

Tolbrugstraat 9 II, 1053 TN Amsterdam

Gerenoveerd driekamer appartement gelegen in stadsdeel West, op de hoek met de Korte Blekersstraat. Vanuit de woonkamer heeft u vrij zicht op onder andere de Kostverlorenvaart.

Op korte afstand van onder andere de Ten Katemarkt met een ruim aanbod voor de dagelijkse boodschappen en het recent opgeknapte en uiterst populaire De Hallen voor de nodige (culturele) ontspanning. Verder treft u in de directe omgeving een ruim aanbod aan horeca en winkels. Goede bereikbaarheid middels eigen en openbaar vervoer.

De indeling van het appartement is als volgt:

Middels een gedeeld trappenhuis entree op de tweede verdieping. Na binnenkomst een ruime hal met aan de voorzijde woonkamer met open keuken. Deze moderne keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur als een vaatwasser, koelkast met vriesvak, combimagnetron en gaskookplaat. Vanuit de woonkamer (en het Frans balkon) heeft u een vrij zicht op een parkje en tevens op de Kostverlorenvaart.
Middels openslaande deuren, in stalen kozijnen uitgevoerd, is vanuit de woonkamer een ruime zijkamer te bereiken die goed als slaapkamer te gebruiken is. Vanuit de hal is aan de achterzijde een tweede slaapkamer toegankelijk. De badkamer is in het midden van het appartement geplaatst en is voorzien van een douche, wastafel en handdoekradiator. Het toilet is separaat. In de kast met nieuwe cv is de aansluiting voor de wasmachine.

Door de gehele woning ligt een fraaie lamel parketvloer. Het appartement is gelegen op eigen grond en maakt onderdeel uit van een overzichtelijke vereniging van eigenaars waarvan de administratie uitgevoerd wordt door Boersma Van Dijk vastgoedbeheer.

Graag ontvangen wij u ter plaatse om een en ander nader aan u toe te lichten.

Details

Price
€ 349.000 k.k.
Service charges
€ 87
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
1912
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
56m²
Volume
146m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near waterfront, Near quiet road, In residental area, Clear view
Balcony
Yes

Location

[ { "address": "Tolbrugstraat 9", "zipCode": "1053 TN", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3692801, "lng": 4.8652721 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?