Toldwarsstraat 7 1 - Amsterdam

Price   € 1.600 p.m. ex.  

Description

Toldwarsstraat 7-1

Midden in het meest gewilde deel van de Pijp gelegen. Het pand heeft een zeer centrale ligging. De winkels en vele cafés en restaurants, de Albert Cuypmarkt en het Sarphatipark, die de Pijp zo’n bruisende en gewilde buurt maken, liggen letterlijk op een steenworp afstand! Op korte afstand van het appartement bevinden zich verder ook diverse supermarkten (Albert Heijn, Dirk, Coop) en een Hema. Het Museumplein, het Concertgebouw, het Vondelpark en het centrum liggen op fietsafstand! De woning is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer (lijnen 3,12,16 en 24). Met de auto bevindt u zich binnen 5 a 10 minuten via afslag Rai (S109) op de snelweg A10 en het Leidseplein is op ca. 5 minuten fietsafstand gelegen.

Indeling:
Middels het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u het appartement gelegen op de eerste verdieping. Het is een heerlijk licht appartement doordat de woning op een hoek is gesitueerd. U heeft een riante woon- en zitkamer gelegen aan de Tolstraat-zijde. De keuken is eenvoudig van opzet.

Het pand heeft naast de woonkamer nog tweeslaapkamers, waarvan één zeer groot en de ander wat kleiner. Verder is er nog een derde extra ruimte die dienst kan doen als studeerkamer of berging.
Het appartement beschikt over maar liefst twee badkamers.
Badkamer één is voorzien van douche, wastafel en het toilet. De tweede badkamer is wat kleiner en beschikt over een douche en wastafel.

Bijzonderheden:
- Kale huur €1.600,- per maand excl. G/W/L;
- Twee maanden waarborgsom;
- Niet geschikt voor woningdelers.

Details

Price
€ 1.600 p.m. ex.
Service charges
€ 20
Status
Available
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Mezzanine, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1908
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
79m²
Volume
221m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1
Facilities
Cable tv

Energy

Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
In residental area

Location

[ { "address": "Toldwarsstraat 7", "zipCode": "1073 RP", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3520647, "lng": 4.9013269 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?