Tweede Helmersstraat 26 1 - Amsterdam

Price   € 1.475 p.m. ex.  

Rented

Description

Tweede Helmersstraat 26-1

In de populaire Helmersbuurt bieden wij dit twee slaapkamer appartement aan. Het appartement is gelegen in een rustige straat. Het bekende Leidseplein met verschillende restaurants en uitgaansgelegenheden is op vijf minuten lopen van het appartement. Daarnaast is het prachtige Vondelpark tevens op vijf minuten lopen te vinden.

Indeling:
Via het gezamenlijke trappenhuis bereikt u het appartement op de eerste verdieping. U staat gelijk in de gang die alle ruimtes verbindt. In de gehele woning ligt een houten planken vloer.

Wanneer u linksaf gaat betreedt u de keuken. Het is een keuken voorzien van inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, koelkast, vriezer, gas comfort.

Wanneer u bij binnenkomst rechtsaf slaat dan bereikt u de woonkamer. Door de grote raampartij is het een lichte woonkamer. Tevens bereikt u de twee ruime slaapkamers ook via deze gang.

De badkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Het is een moderne badkamer met ligbad, douche en wastafel. Verder is er een separate wc en een wasruimte. De woning is voorzien van een wasmachine en droger.

Ligging:
Gelegen parallel aan de Overtoom ligt de Tweede Helmersstraat. Deze straat is uitstekend te bereiken via het openbaar vervoer. Zo brengt tram 12 u vanaf de Eerste Constantijn Huygensstraat naar station Amsterdam-Sloterdijk. Daarnaast is kunt u gemakkelijk op de Overtoom opstappen op tram 1 die u zo naar Amsterdam-Centraal brengt.

Huurprijs € 1475 exclusief G/W/E
Minimale huurperiode twaalf maanden
Waarborgsom twee maanden

Details

Price
€ 1.475 p.m. ex.
Service charges
€ 20
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1900
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
57m²
Volume
160m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area

Location

[ { "address": "Tweede Helmersstraat 26", "zipCode": "1054 CJ", "city": "Amsterdam", "lat": 52.36473, "lng": 4.8773718 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?