Tweede Jacob van Campenstraat 127 H - Amsterdam

Price   € 3.250 p.m. ex.  

Rented

Description

“TWEEDE JACOB”

LUXE
JAN DES BOUVRIE

U bent op zoek naar luxe, comfort en gemak en dat alles in het Quartier Latin van de stad? Lees gauw mee en maak een afspraak voor bezichtiging.

LUXE

Geheel naar een idee van interieurontwerper Jan des Bouvrie uitgewerkt plan betreft dit een ingrijpend en hoogwaardig gerenoveerd appartement met een oppervlakte van 144 m² over een laag met patio van 18 m²!

COMFORT
Verwarming geschiedt middels vloerverwarming en voor de echt warme dagen is er een aircosysteem aangelegd. Tussen de balklaag is Easycell gespoten voor de geluidisolatie. Het appartement is voorzien van een uitgebreid lichtplan, alarminstallatie met camera, hoogwaardige Bulthaup keuken met inbouwapparatuur en badkamers met fraai sanitair.

INDELING

Begane grond
Vanuit de centrale hal is er de toegang tot het begane grond appartement. Aan de straatzijde is het appartement voorzien van een lichte living met de luxe keuken in open opstelling. Diverse inbouwapparatuur is in de Bulthaup keuken verwerkt. Het contrast tussen de lichte keuken en donkere brede planken vloer geeft een fraai resultaat.
De twee slaapkamers zijn aan de achterzijde van de verdieping gesitueerd en voorzien van ingebouwde kasten en elk een eigen badkamer met toilet, wastafel(s) alsmede ruime douche.
In het midden van de verdieping is een separaat toilet alsmede bergkast met aansluiting voor de wasmachine.

OMGEVING

Uiterst centraal gelegen in De Pijp met een ruime variëteit aan horeca en uitgaansgelegenheden. Diverse supermarkten alsmede de dagelijkse markt aan de Albert Cuypstraat zijn binnen loopafstand van de woning. Het stadscentrum is binnen enkele minuten met zowel de fiets als het openbaar vervoer te bereiken.

Details

Price
€ 3.250 p.m. ex.
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Ground floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1883
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surface and volume

Living surface
144m²
Volume
524m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1
Facilities
Mechanical ventilation, Cable tv, Alarm, Air conditioning, Lift

Energy

Isolation
Wall insulation, Floor insulation, Insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Garden
Backyard
Backyard
North, 18m², 701×250cm

Garage

Location

[ { "address": "Tweede Jacob van Campenstraat 127", "zipCode": "1073 XR", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3571925, "lng": 4.8954558 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?  

×

Coronavirus

Veiligheid en de continuïteit tijdens het coronavirus

Meer informatie