Van Tuyll van Serooskerkenweg 18 1 - Amsterdam

Price   € 1.495 p.m. ex.  

Rented

Description

Van Tuyll van Serooskerkenweg 18-1

Net vierkamerappartement van ca. 60m2 op de van Tuyll van Serooskerkenweg in Amsterdam-Zuid. Het appartement is gelegen in een rustige buurt nabij de Stadionweg.

Indeling
Middels eigen entree betreedt u het appartement gelegen op de eerste verdieping. Bij binnenkomst staat u in de hal, welke toegang biedt tot alle ruimtes. Wie direct links afslaat de hal in betreedt de eerste slaapkamer van ca. 6m2 aan de voorkant van het appartement. Tevens bevindt zich aan de voorzijde de woonkamer van ca. 16m2. Aan de achterzijde bevindt zich de grote slaapkamer van ca. 13m2 met openslaande deuren naar het balkon toe. Vanuit de hal bereikt u de keuken welke aan de achterzijde is gesitueerd. De keuken beschikt over moderne inbouwapparatuur als koelkast, ruime vriezer, combioven, vaatwasser, 5 pits gasfornuis en afzuigkap. Ook de aansluiting voor de wasmachine bevindt zich in de keuken. De derde kamer van ca. 5m2 bevindt zich eveneens aan de achterzijde. In het midden van het appartement bevindt zich de badkamer met enkele wasbak en douche. Het appartement heeft de beschikking over een separaat toilet.

Ligging
Het appartement ligt in het zeer gewilde stadsdeel Zuid en is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Wat betreft het openbaar vervoer zijn er diverse bus- en tramverbindingen op loopafstand bereikbaar. Zo bieden tram 16 en 24 een uitstekende verbinding naar het centrum toe. Verder ligt metrostation Amstelveenseweg nabij en is treinstation Amsterdam Zuid snel te bereiken. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de ringweg A10.
De Stadionbuurt geldt als een rustige buurt met goede voorzieningen. Zo zijn er in de buurt winkels voor de dagelijkse en niet-dagelijkse boodschappen en zijn er diverse horecagelegenheden.

Voorzieningen
- V.v. een nette laminaatvloer;
- V.v. balkon;
- V.v. keuken met inbouwapparatuur;
- V.v. 5 pits gasfornuis, combioven en afzuigkap;
- Verwarming middels CV Remeha Avanta CW4;

Bijzonderheden
- Twee maanden borg;
- Minimale huurperiode 1 jaar;
- Servicekosten/ watergeld € 20,-;
- Eenmalig €193,60 administratiekosten;
- Datum oplevering in overleg;

Huurprijs
€1.495,- excl. G/W/L en servicekosten.

Details

Price
€ 1.495 p.m. ex.
Service charges
€ 20
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1906-1930
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
60m²
Volume
156m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
Remeha Avanta CW4 (Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Balcony
Yes

Location

[ { "address": "Van Tuyll van Serooskerkenweg 18", "zipCode": "1076 JL", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3449122, "lng": 4.8630389 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?