Van Eeghenlaan 11 1 - Amsterdam

Price   € 3.500 p.m. ex.  

Rented

Description

Van Eeghenlaan 11-1

Aan één van de mooiste lanen in Amsterdam Oud Zuid bieden wij u aan een fraai gelegen drielaags bovenhuis. Tegenover appartementencomplex Vondelstaete en nabij het Vondelpark. Het appartement is in goede staat van onderhoud. Op loopafstand bevindt zich het Museumplein, P.C. Hooftstraat, Cornelis Schuytstraat en het Leidseplein.

Indeling:

Eerste verdieping:
Middels een eigen opgang bereikt u de woning gelegen op de eerste verdieping. Op deze etage vindt u de eerste slaapverdieping met aan de voor –en achterzijde van de woning twee ruime slaapkamers. Aan de achterzijde is tevens de badkamer gesitueerd met dubbele wastafel en douche. Daarnaast is er nog een separaat toilet op deze etage. Tussen de twee slaapkamers in zit nog een ruimte die uitstekend dienst kan doen als riante garderobe kast. Aan de achterzijde strekt het balkon over de gehele breedte van de woning en is gelegen op het zuiden.

Tweede verdieping:
Op deze verdieping vindt u het woongedeelte van de woning. Er is namelijk een keuken met inbouwapparatuur en daarbij is er meer dan voldoende ruimte om een riante eettafel voor het hele gezin te plaatsen. Naast de keuken is een kleine hal, door deze door te lopen bereikt u het separate toilet. Ook deze verdieping heeft een balkon over de gehele breedte van de woning. Aan de voorzijde van deze etage is de tv/lounge-hoek gesitueerd. Het is een heerlijk lichte voorkamer doordat er drie ramen breed zijn, met in het midden een openslaande deur naar een klein balkon.

Derde verdieping:
Hier bent u op de kapverdieping. Dit is de master bedroom met badkamer en suite. Er is zeer veel kastruimte doordat er tegen de schuine wanden inbouwkasten zijn gemaakt. De badkamer is voorzien van wastafel, ligbad en luxe stoomcabine/douche.

De leefomgeving is ideaal, door de plezierige combinatie van wonen, werken en recreëren in de driehoek van Concertgebouw, musea en Vondelpark. Deze ingrediënten bepalen de sfeer in dit favoriete en chiquere deel van de stad. De buurt is rustig en zeer kindvriendelijk. Alle diensten en faciliteiten liggen binnen loop- en fietsbereik, doch ook het gebruik van de auto en het openbaar vervoer is gemakkelijk te noemen. Diverse bus- en tramverbindingen richting alle delen van de stad zijn aanwezig.

Bijzonderheden:
- Ruime en lichte woonkamer;
- Toplocatie;
- Twee balkons op het zuiden;
- Rustige kindvriendelijke buurt;
- Minimale huurperiode 12 maanden.

Details

Price
€ 3.500 p.m. ex.
Service charges
€ 20
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
1894
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
180m²
Volume
540m³

Layout

Rooms
6
Bedrooms
3
Floors
3
Facilities
Steamcabine, Cable tv

Energy

Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Balcony
Yes

Garage

Location

[ { "address": "Van Eeghenlaan 11", "zipCode": "1071 EM", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3586223, "lng": 4.8762209 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?