Van Eeghenlaan 6 I - Amsterdam

Price   € 975.000 k.k.  

Sold

Description

Van Eeghenlaan 6 boven te Amsterdam

Aan een van de mooiste lanen in Amsterdam Oud Zuid bieden wij u aan een fraai gelegen dubbel bovenhuis. Tegenover appartementencomplex Vondelstaete en nabij het Vondelpark. Het appartement is gelegen op eigen grond en is in goede staat van onderhoud. Op loopafstand bevindt zich het Museumplein, P.C. Hooftstraat, Cornelis Schuytstraat, Leidseplein en Vondelpark.

Indeling:
Middels een eigen opgang bereikt u het appartement gelegen op de eerste verdieping. Op deze gehele verdieping ligt een visgraad parketvloer. Vanuit de gang, waar zich tevens een separaat toilet bevindt, loopt u de woonkamer in. Deze reikt geheel van voor tot achterzijde van het pand. De woonkamer straalt veel karakter uit door de authentieke schouwen en de ornamenten aan het plafond.
Aan de achterzijde bevindt zich de open keuken voorzien van inbouwapparatuur. Zo is er een Miele 5 pits gascomfort, een inbouw oven, stoomoven en vaatwasser. Daarnaast staat er een grote Amerikaanse koelkast. De keuken heeft een eiland waar u eventueel fijn aan kunt zitten.
Het balkon aan de achterzijde is te bereiken via de keuken of via de openslaande deuren aan de achterzijde. Het is een heerlijk breed balkon gelegen op het Zuiden. U kunt hier gemakkelijk een fijne zitplek creëren.
Middels de interne trap bereikt u de slaapverdieping. Op dit moment zijn er twee zeer ruime slaapkamers en een kleinere kinderkamer. Ook is er een kledingkamer gelegen tussen beide slaapkamers in. De slaapkamer gelegen aan de achterzijde biedt toegang tot het tweede balkon.
De badkamer is gesitueerd aan de achterzijde en is voorzien van riante jacuzzi, douche en wastafel.
Daarnaast is er nog een separaat toilet op de slaapverdieping.

De leefomgeving is ideaal, door de plezierige combinatie van wonen, werken en recreëren in de driehoek van Concertgebouw, musea en Vondelpark. Deze ingrediënten bepalen de sfeer in dit favoriete en chiquere deel van de stad. De buurt is rustig en zeer kindvriendelijk. Alle diensten en faciliteiten liggen binnen loop- en fietsbereik, doch ook het gebruik van de auto en het openbaar vervoer is gemakkelijk te noemen. Diverse bus- en tramverbindingen richting alle delen van de stad zijn aanwezig.

Bijzonderheden:
- Royale bovenwoning van ca. 132 m² GO (NEN2580)
- Buitenruimte van 17 m²
- Ruime en lichte woonkamer
- Top locatie
- Twee balkons op het zuiden
- Rustige kindvriendelijke buurt
- Gelegen op eigen grond
- Parkeren via vergunningstelsel

Details

Price
€ 975.000 k.k.
Decoration
Partly furnished
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
1894
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Excellent
Particulars
Monumental house, Protected town view

Surface and volume

Living surface
132m²
Volume
391m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Floors
2
Facilities
French balkony, Skyline, Cable tv

Energy

Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
nefit (2006, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near park, Near quiet road, In town center, In residental area, Sheltered location
Balcony
Yes
Shed
Indoor

Garage

Location

[ { "address": "Van Eeghenlaan 6", "zipCode": "1071 EL", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3587139, "lng": 4.8766309 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?