Van Houweningenstraat 62 1 - Amsterdam

Price   € 375.000 k.k.  

Sold

Description

Van Houweningenstraat 62-1

Op een uitstekende locatie in Stadsdeel West, gelegen in de Frederik Hendrikbuurt bieden wij dit driekamer appartement aan. Het appartement is in 2015 geheel verbouwd.

Diverse openbaar vervoer verbindingen tref je om de hoek. Ook aan winkels en cafés/ restaurants geen gebrek welke te vinden zijn in de nabij gelegen Bilderdijkstraat, De Clercqstraat of Frederik Hendrikstraat en Hugo de Grootplein.

De indeling van het appartement is als volgt:
Via een gemeenschappelijk trappenhuis bereik je het modern verbouwde appartement gelegen op de eerste verdieping. Bij binnenkomst sta je gelijk in de woonkamer met open keuken en bar. De keuken is geheel voorzien van Bruynzeel inbouwapparatuur. In het gehele appartement ligt een lichte laminaat vloer en zijn inbouwspots geplaatst. Aan de voorzijde van het appartement vind je het verlengde van de woonkamer met inbouwkast, waar je bijvoorbeeld de eettafel kan plaatsen. Daarnaast is één van de twee slaapkamers gelegen aan de voorzijde.

De tweede slaapkamer bevindt zich in het midden van het appartement en is te bereiken via de woonkamer.

De moderne badkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement en is te bereiken via een deur in de keuken. De badkamer is voorzien van dubbele douche, dubbele wastafel en toilet. Ook kan je hier de wasmachine aansluiten.

Het appartement is voorzien van een riant vergund dakterras op de uitbouw van de begane grond. Hier kan je 's zomers heerlijk dineren en uw gasten ontvangen.

Ligging:
Dit is Amsterdam op zijn best; Op loopafstand kan je uitgebreid lunchen/dineren bij het prachtige Morgan&Mees gelegen aan de Tweede Hugo de Grootstraat. Daarnaast is de Bilderdijkstraat de plek bij uitstek waar nieuwe hotspots zich weten te vestigen. Neem bijvoorbeeld het restaurant ‘Café Binnenvisser’ of de tweede vestiging van het populaire restaurant uit de Pijp ‘De Japanner’. Beide net geopend, maar nu al iedere avond zo goed als vol.

Bijzonderheden;
- Gelegen in de zeer geliefde Frederik Hendrikbuurt;
- Dakterras aan de achterzijde;
- Dubbel glas;
- Externe berging van ca. 8 m²;
- Erfpacht afgekocht tot 2045;
- Woonoppervlak 62 m²;
- Servicekosten 154,38 per maand.

Details

Price
€ 375.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Mezzanine, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
-1906
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
62m²
Volume
159m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Exterior areas

Location
In town center, In residental area

Location

[ { "address": "Van Houweningenstraat 62", "zipCode": "1052 TP", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3732485, "lng": 4.8707365 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?