Van Nijenrodeweg 621 - Amsterdam

Price   € 159.000 k.k.  

Sold

Description

Licht tweekamer appartement op de tweede verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 33 m² met balkon op het zuiden.

Uitstekend gesitueerd in het stadsdeel Zuid, Buitenveldert, met op zeer korte afstand de Vrije Universiteit, de Zuidas en het moderne winkelcentrum Groot Gelderlandplein met een ruime keuze aan winkels en horecagelegenheden. Dit riante winkelcentrum bereikt u via het Gijsbrecht van Aemstelpark. Daarnaast zijn voor de nodige ontspanning het Amsterdamse Bos, het Amstelpark en de Amstel op korte afstand gelegen. Diverse openbaar vervoerverbindingen stoppen in de directe nabijheid, waaronder sneltram 51. Station Amsterdam Zuid ligt op loopafstand. Ook de ringweg A10 bereikt u binnen enkele autominuten. Zowel het centrum van de stad alsmede Schiphol is hierdoor vlot te bereiken. Parkeren van de auto geschiedt middels vergunning en kan voor de deur.

De indeling van het appartement is als volgt.

Middels een afgesloten entree met bellentableau bereikt u via het trappenhuis of lift de tweede verdieping. U treedt via de hal de woonkamer binnen met open, nette keuken met losse apparatuur. De wasmachineaansluiting bevindt zich onder het keukenblok. Vanuit de woonkamer is tevens het balkon te bereiken dat op het zuiden gelegen is.

De slaapkamer staat thans in half open verbinding met de woonkamer doch kan eventueel eenvoudig worden afgesloten om een gescheiden geheel te krijgen. Vanuit de slaapkamer is de badkamer toegankelijk die voorzien is van een douche, wastafel en toilet.

De verwarming van het appartement geschiedt middels blokverwarming. Voor het warme water is er een geiser aanwezig. Door het appartement ligt een nette laminaatvloer.

In de onderbouw bevindt zich een separate, ruime berging van ruim 4 m2.

Het eigendom is belast met gemeentelijke erfpacht. Het huidige tijdvak loopt tot en met 31 maart 2038. De Algemene Bepalingen voor Voortdurende erfpacht 1955 zijn van toepassing met een vaste jaarcanon. Deze jaarcanon bedraagt € 46,73.

De woning maakt onderdeel uit van een actieve Vereniging van Eigenaars, beheerd door Verwey Vastgoed in Rotterdam. De maandelijkse servicekosten bedragen € 118,- inclusief een voorschot op de stookkosten. Door het actieve beleid van het bestuur in de afgelopen jaren is het gebouw in een goede staat van onderhoud.

Graag verwelkomen wij U om een en ander nader toe te lichten. Neem bij interesse contact op met ons kantoor en neem desgewenst uw eigen NVM/MVA makelaar mee.

Details

Price
€ 159.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Portico flat, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1965
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
33m²
Volume
88m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Geyser rent
Heating
Block heating

Exterior areas

Location
Near park, In residental area, Clear view
Shed
Indoor

Location

[ { "address": "Van Nijenrodeweg 621", "zipCode": "1082 HX", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3275498, "lng": 4.8737472 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?