Van Nijenrodeweg 628 - Amsterdam

Price   € 225.000 k.k.  

Sold

Description

Licht studio (voorheen tweekamer) appartement op de vierde verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 34 m² met balkon op het zuiden.

Uitstekend gesitueerd in het stadsdeel Zuid, Buitenveldert, met op zeer korte afstand de Vrije Universiteit, de Zuidas en het moderne winkelcentrum Groot Gelderlandplein met een ruime keuze aan winkels en horecagelegenheden. Dit riante winkelcentrum bereikt u via het Gijsbrecht van Aemstelpark. Daarnaast zijn voor de nodige ontspanning het Amsterdamse Bos, het Amstelpark en de Amstel op korte afstand gelegen. Diverse openbaar vervoerverbindingen stoppen in de directe nabijheid. Station Amsterdam Zuid ligt op loopafstand. Ook de ringweg A10 bereikt u binnen enkele autominuten. Zowel het centrum van de stad alsmede Schiphol is hierdoor vlot te bereiken. Parkeren van de auto geschiedt middels vergunning en kan voor de deur.

De indeling van het appartement is als volgt.

Middels een afgesloten entree met bellentableau bereikt u via het trappenhuis of lift de vierde verdieping. Op deze verdieping is er een af te sluiten portiek met in totaal vier appartementen waarbij dit appartement in het midden gesitueerd is. Bij binnenkomst komt u via een open, nette keuken met bargedeelte de woonkamer in. Dit keukenblok is voorzien van een elektrische kookplaat en een losse koelkast met daarnaast ruime kastruimte. Vanuit de woonkamer is tevens het balkon te bereiken dat op het zuiden gelegen is.

De slaapkamer staat thans in half open verbinding met de woonkamer doch kan worden afgesloten om een gescheiden geheel te krijgen. Vanuit de slaapkamer is de keurige badkamer toegankelijk die voorzien is van een douche, wastafel en toilet.

De verwarming van het appartement geschiedt middels blokverwarming. Voor het warme water is er een boiler aanwezig. Door het appartement ligt een nette kurkvloer. Daarnaast beschikt het appartement over een airco.

In de onderbouw bevindt zich een separate berging van 4 m2.

Het eigendom is belast met gemeentelijke erfpacht. Het huidige tijdvak loopt tot en met 31 maart 2038. De Algemene Bepalingen voor Voortdurende erfpacht 1955 zijn van toepassing met een vaste jaarcanon. Deze jaarcanon bedraagt € 44,01.

De woning maakt onderdeel uit van een actieve Vereniging van Eigenaars, beheerd door MVGM vastgoedmanagement. De maandelijkse servicekosten bedragen € 110,64 inclusief een voorschot op de stookkosten. Door het actieve beleid van het bestuur in de afgelopen jaren is het gebouw in een goede staat van onderhoud.

Bijzonderheden:
• Woonoppervlakte: 34 m²
• Actieve en financieel gezonde VvE, servicekosten € 110,64 per maand
• Vaste erfpachtcanon € 44,01 per jaar
• Voorbehoud recht van niet gunning
• Verkoper heeft de woning feitelijk zelf nooit bewoond
• Vaste notaris: Brummelhuis notariaat

Graag verwelkomen wij U om een en ander nader toe te lichten. Neem bij interesse contact op met ons kantoor en neem desgewenst uw eigen NVM/MVA makelaar mee.

Details

Price
€ 225.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Walk-up flat, Apartment
Bottom floor
4
Build type
Existing
Build year
1965
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
34m²
Volume
87m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1
Facilities
Air conditioning, Lift

Energy

Energy label
C
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Electric boiler owned

Exterior areas

Location
Near park, In residental area, Clear view
Shed
Indoor

Garage

Location

[ { "address": "Van Nijenrodeweg 628", "zipCode": "1082 HX", "city": "Amsterdam", "lat": 52.327539, "lng": 4.8733366 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?