Van Nijenrodeweg 883 - Amsterdam

Price   € 650.000 k.k.  

Sold

Description

Van Nijenrodeweg 883

Ruim bemeten, voormalige drive-in woning met een oppervlakte van circa 166 m2.

Uitstekend gesitueerd in het stadsdeel Zuid, Buitenveldert, met op zeer korte afstand de Vrije Universiteit, de Zuidas en het moderne winkelcentrum Groot Gelderlandplein met een ruime keuze aan winkels en horecagelegenheden. Dit riante winkelcentrum bereikt u via het Gijsbrecht van Aemstelpark. Daarnaast zijn voor de nodige ontspanning het Amsterdamse Bos, het Amstelpark en de Amstel op korte afstand gelegen. Diverse openbaar vervoerverbindingen stoppen in de directe nabijheid. Station Amsterdam Zuid ligt op loopafstand. Ook de ringweg A10 bereikt u binnen enkele autominuten. Zowel het centrum van de stad alsmede Schiphol is hierdoor vlot te bereiken. Parkeren van de auto geschiedt middels vergunning en kan voor de deur.

Het woonhuis is laatstelijk in gebruik geweest als kantoor-/ praktijkruimte op de begane grond en het daarboven gelegen als woonhuis. Algehele eenvoudige interne staat van onderhoud.

De indeling van het woonhuis is als volgt.

Entree met meterkast en aansluitend een ruime hal met badkamer die voorzien is van een douche en toilet. Tevens een ruime berging met cv ketel. Kantoorruimte aan de straatzijde (voorheen garage) en aan de tuinzijde zijn twee ruime kamers gesitueerd die beiden toegang geven tot de tuin.

Op de eerste verdieping bevindt zich een lichte woonkamer aan de achterzijde met open haard en toegang tot een balkon over de volle breedte. De woonkamer loopt aan de straatzijde door in de afgesloten eenvoudige keuken van waaruit een bijkeuken toegankelijk is.

De slaapverdieping is op de tweede verdieping en beschikt over twee ruime slaapkamers en een derde iets kleinere kamer. In het midden van de verdieping is de badkamer gesitueerd die voorzien is van een ligbad/ douche en wastafel met meubel. De aansluiting voor de wasmachine bevindt zich in een kast in de badkamer. Het toilet is separaat.

De verzorgde (en extra diepe) tuin is op het zuiden gelegen en heeft achter in de tuin een berging van 7 m2 (voorzien van elektra) alsmede een achterom.

Het eigendom is belast met gemeentelijke erfpacht. Het huidige tijdvak loopt tot en met 30 april 2035. De Algemene Bepalingen voor Voortdurende erfpacht 1955 zijn van toepassing met een vaste jaarcanon. Deze jaarcanon bedraagt € 274,55.

Bijzonderheden:
• Woonoppervlakte: 166 m²
• Diverse mogelijkheden in gebruik
• Vaste erfpachtcanon € 274,55 per jaar
• Asbest- en ouderdomsclausule zullen worden opgenomen
• Twee airco’s op de begane grond alsmede in de hoofdslaapkamer op de 2e verdieping
• projectnotaris

Graag verwelkomen wij U om een en ander nader toe te lichten. Neem bij interesse contact op met ons kantoor en neem desgewenst uw eigen NVM/MVA makelaar mee.

Details

Price
€ 650.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

House type
Single family, Terraced house
Build type
Existing
Build year
1961
Maintenance inside
Fair
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
166m²
Plot surface
129m²
Volume
554m³

Layout

Rooms
7
Bedrooms
6
Floors
3
Facilities
Air conditioning

Energy

Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
Near busy road, In residental area
Garden
Backyard
Backyard
South, 60m², 539×1122cm
Shed
Free standing, wood

Location

[ { "address": "Van Nijenrodeweg 883", "zipCode": "1081 BG", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3275541, "lng": 4.864476 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?  

×

Coronavirus

Veiligheid en de continuïteit tijdens het coronavirus

Meer informatie