Van Oldenbarneveldtstraat 28 H - Amsterdam

Price   € 2.350 p.m. ex.  

Rented

Description

Recent gerenoveerd benedenhuis verdeeld over twee verdiepingen met ruime tuin!

De Van Oldenbarneveldtstraat grenst vrijwel direct aan de prachtige binnenstad van onze hoofdstad. Nabij het Hugo de Grootplein en de Jordaan. In de directe omgeving liggen diverse cafés en restaurants, maar in enkele minuten bereikt u ook te voet de Jordaan waar alles te vinden is om u niet te vervelen. Zoals het nieuwe sportcentrum Het Marnix met niet alleen zwemmen, maar ook sporten en fitnessen ligt op enkele minuten lopen.

De bereikbaarheid is uitstekend. De ringweg A-10 is op enkele autominuten afstand. In de directe omgeving treft u openbaar vervoer mogelijkheden. De nodige bus- en tramverbindingen brengen u naar alle windstreken van de stad.

Indeling:
Middels de hardstenen trap bereikt u de bel etage van het appartement. Bij binnenkomst staat u in de gang. De gehele bel etage staat uit de woonkamer met open keuken. De moderne open keuken is voorzien van inbouwapparatuur en van keukeneiland. Tijdens het koken kunnen uw vrienden plaatsnemen aan het eiland.

Via de openslaande deuren aan de achterzijde bereikt u de tuin. Eerst staat u op een houten verhoging wat uitstekend kan dienen als terras. Middels de houten trap naar beneden komt u in de met stenen aangelegde tuin gelegen op het Westen.
Op de bel etage bevindt zich een separate wc.

Het souterrain dient als slaapetage. Hier vindt u twee ruime slaapkamers en een derde kamer die dienst kan doen als studeer/kantoor ruimte. De ruime badkamer is gelegen te midden van de twee hoofdslaapkamers en voorzien van ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel.

Bijzonderheden:
- Modern en gerenoveerd appartement;
- Ruime tuin;
- Minimale huurperiode 12 maanden;
- Kale huurprijs: €2.350,- excl. G/W/L;
- Twee maanden waarborgsom;

Details

Price
€ 2.350 p.m. ex.
Service charges
€ 19
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Ground floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1884
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
110m²
Volume
286m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Floors
2

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
In residental area
Garden
Backyard
Backyard
West, 5×7cm

Location

[ { "address": "Van Oldenbarneveldtstraat 28", "zipCode": "1052 KB", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3766785, "lng": 4.8751733 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?