Van Ostadestraat 184 1 - Amsterdam

Price   € 1.450 p.m. ex.  

Rented

Description

Van Ostadestraat 184 I, 1072 TH Amsterdam

Gelegen in een van de langste straten van stadsdeel Zuid, gesitueerd vrijwel in het hart van De Pijp. Centraal gelegen ten opzichte van pleinen als het Van der Helstplein, alwaar cafés en restaurants, en het Henrick de Keijserplein. Daarnaast is het Marie Heinekenplein binnen enkele minuten lopen. Openbaar vervoer en winkels (Albert Cuypmarkt) zijn in de directe omgeving ruimschoots aanwezig. Ook is het mogelijk voor de deur (betaald) te parkeren.

De woning is recent intern gerenoveerd.

De indeling van het appartement is als volgt:

Na een gedeeld trappenhuis entree op de eerste verdieping. Direct bij binnenkomst de ruime woonkamer welke aan de achterzijde doorloopt naar de keuken. Vanuit de keuken bereikt men het terras van circa 5 m2 welke op het zuiden gelegen is.

Aan de voorzijde is een ruime slaapkamer gesitueerd welke middels openslaande deuren is af te sluiten van de woonkamer. De badkamer is voorzien van een douche, vrijhangend toilet alsmede een wastafel.

De verwarming alsmede het warme water geschiedt middels een CV-combiketel.

Bijzonderheden:
- Kale huurprijs €1450,- excl. G/W/L;
- Twee maanden waarborgsom;
- Minimale huurperiode 12 maanden;

Details

Price
€ 1.450 p.m. ex.
Service charges
€ 25
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1900
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
48m²
Volume
130m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
In residental area
Shed
Indoor

Location

[ { "address": "Van Ostadestraat 184", "zipCode": "1072 TH", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3523935, "lng": 4.8943449 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?